Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Online shoppen

​Shoppen jullie in de winter ook vaker online? Zo, ja, waar?

De laatste tijd heb ik het druk met een hoofdletter D. Werk, 2 kinderen en de hectische decembermaand is immers een behoorlijk pittige combinatie. Laat de jongste nu net dringend toe zijn aan een nieuwe winterjas! Haar huidige jas heeft ze van haar grote zus overgenomen, maar aangezien de jongste in verhouding een stuk langer is, is een maatje groter toch echt wel nodig. Bovendien trekt onze eigenwijze kleuter geregeld haar capuchon eraf ( omdat deze zo kriebelt…), niet heel handig met waarschijnlijk nog vele koude winterdagen in aantocht.

Tijd dus voor de zoektocht naar de ultieme winterjas voor dochterlief. Tot mijn grote verbazing hoefde ik eens een keer niet stad en land af voor iets nieuws. Met een paar drukken op de knop kwam ik via www.vd.nl al terecht bij het ideale exemplaar van het merk Frendz. Niet te duur, mooi om te zien ( met vrolijke sterretjes ) en ook niet geheel onbelangrijk: de capuchon is niet afneembaar!

Daarnaast vond ik voor mijn oudste dochter een prachtig rokje voor de feestdagen ( ook mooi voor het kerstdiner op school ) en heb ik mezelf verwend met het nieuwste boek van Isa Hoes. Meteen een goede reden om het af en toe eens wat rustiger aan te doen en me even terug te trekken met dit boek.

Ik laat mijn huispak voorlopig dus lekker aan en trotseer de kou eens niet. Waarom zou ik ook? Bij V&D betaal je vanaf 75 euro geen verzendkosten en kan je heel eenvoudig retourneren of ruilen bij ieder filiaal. Bestel je op een werkdag voor 21.00 u, dan heb je je bestelling al de volgende dag. Kortom: een aanrader!

Inmiddels heb ik de bestelling binnen en loopt mijn jongste meisje trots rond in haar mooie, warme winterjas die als gegoten zit. Mijn oudste zal er maandag, tijdens het kerstdiner op school, zeker feestelijk uitzien. Laat de winter nu maar komen!

10 jaar geleden

Jip! Ook in de winter shop ik online. Ga ook echt op koopjesjacht, heerlijk! Het liefst zou ik alles online doen...maar ja zo af en toe moet je ook even naar buiten haha. Wat betreft de pakketjesbezorger...die stopt zelfs al voor ons als hij ons een straat verder ziet (schaam schaam). Vast adres bij ons en de buren ;-)

10 jaar geleden

Mijn ervaring is toch dat het meestal online goedkoper is. Vooral als je geen verzendkosten hoeft te betalen en kortingscodes hebt..

10 jaar geleden

Ik werk zelf bij een zorgverzekeraar dus daar heb ik helaas niets aan ( of overstappen naar de concurrent, hihi..) Misschien toch maar weer eens proberen via Shopfish.

10 jaar geleden

Hmmm mijn reply heeft hij wat naar onder gezet. Deed hij eerder ook al. Vreemd...dus even doorl lezen. Ik en mijn kind daar heb ik ook veel gekocht.