Snap
  • Mama
  • geld
  • online
  • Bossbabe

Online geld verdienen

Nee ik heb geen interesse in jouw standaard berichtje...

Dagelijks krijg ik op Instagram berichtjes van meiden/dames die mij een leuke baan kunnen aanbieden, en mij daarmee online geld kunnen laten verdienen. 

Vaak beginnen deze berichtjes met ‘ hoi Mandy! Waarschijnlijk krijg je vaker van deze berichtjes maar... ‘. En ja, het is ook zo, ik krijg ze vaker, zelfs dagelijks. En het is heel vervelend. Ik kan ze natuurlijk gewoon negeren, maar wat ik wel interessant vind, wat hebben zij mij te bieden wat al die anderen mij niet te bieden hebben. Vaak als ik deze vraag stel, gaat het al snel over dure auto’s van de zaak, online cursussen, gratis geurtjes, dubbele bonussen, hotel overnachtingen en niet te vergeten de oh zo luxe zon vakanties. Maar geen van alle hebben ze mij iets exclusiefs ze bieden, iets dat echt niemand anders mij zou kunnen bieden.

Het zijn ook altijd de zo gezegde ‘ mom boss ‘ of ‘ boss babes ‘. En ze hebben altijd het zelfde in hun biografie staan. ‘ building a girl business ‘. 

Dus lieve dames, bedenk je zelf eens... denk je dat iemand die elke dag het zelfde berichtje krijgt, tegen jou opeens gaat zeggen ‘ ja leuk, hier wil ik wel aan mee doen ‘. Nee, zo werk het niet... ik heb namelijk geen interesse. En al helemaal niet, als je me verteld hoe leuk profiel ik wel niet heb, en je me al weken lang in de gate houdt... maar me niet eens volgt!? Verdiep je zelf in de persoon, ben oprecht, en stuur geen standaard berichtje. En als je weet, dat deze persoon vaker dit soort berichtjes krijgt. Vraag je zelf eens af of je niet gewoon heel storend bent door wéér het zelfde berichtje te sturen.

Ja er zal vast een hele boel geld mee te verdienen zijn, maar juist door deze dames, door deze berichtjes heb ik er bij voorbaat al geen interesse in. En dat is niet omdat ik er geen respect voor heb, maar gewoon omdat het vervelend en irritant is. Hou het bij je eigen kring. Ik weet dat je extra geld kan verdienen als je meerdere mensen door jou bij het bedrijf kan laten werken, maar de kans dat ik daadwerkelijk ja ga zeggen.... is minuscuul. Toon je echt interesse in mij, en in mijn profiel? Laat dit oprecht zien, en laat de standaard berichtjes achterwegen.

En wie weet, wie weet ooit in de verre toekomst dat ik ooit een keer ja ga zeggen.

Maar wat vinden andere moeders hier nou eigenlijk van? 

X

3 jaar geleden

Geloof er ook niks van! En dan anderen dingen moeten aansmeren waar je zelf niet achter staat. Ben er ook twee keer voor benaderd en snap ook echt niet hoe ze toch klanten werven😂

3 jaar geleden

Van mij even een andere reactie dan de andere mama's hieronder. Ik ben zelf een eigen onderneming voor een bedrijf in de schoonheidsindustrie. Ja, je kan er veel geld mee verdienen maar ja, je moet hier dan ook ontzettend hard voor werken en elke dag werken tot je echt succesvol bent. Pas dan kan je dagelijks wat minder hard werken. En nee, de standaard betichten sturen helpen inderdaad niet, je moet zowiso eerst de personen leren kennen. Maar, al die leuke giveaways die jullie doen worden gesponsord door ons, die kleine zelfstandigen die keihard werken om na verloop van tijd meer bij hun gezin kunnen zijn. Zeker wanneer een 9 to 5 job eerder een 8 tot 18u job is. Gelukkig kan iedereen doen wat zij zelf willen doen, en natuurlijk is dit niet voor iedereen weggelegd. Op sommige dagen is het best moeilijk om jezelf in gang te zetten en niet lekker een hele dag een keertje niksen. Veel respect voor de mensen die dit niet willen doen, maar ook voor de mensen die dit net wel doen 🙂 laat elkaar lekker in je eigen waarde en scheer elkaar niet over dezelfde kam.

3 jaar geleden

😂😂😂😂😂

3 jaar geleden

Bloedirritant😂 geloof er geen hol van... als je zo’n mooie auto kan krijgen en zonvakanties... waarom zie je dan 9/10 keer wazige foto’s op hun profiel met hun kat in een fiat 500 ofzo🤷🏼‍♀️