Snap

Ongemakkelijk: Gezellig met je vader aan het shoppen?

Oké, weet je wat me nu overkwam?! Nog even van bijkomen hoor... Afgelopen weekend met mijn vriend (binnenkort man) de stad in.

Ik wil al heel lang een nieuwe telefoon en mijn abonnement loopt ook bijna af. Technisch ben ik totaal niet, maar gelukkig mijn vriend wel! Dus samen op pad, terwijl ons kleine draakje op een feestje was in de tussentijd. 

Naar de telefoonwinkel, mijn verhaal gedaan en ik kon kijken voor een telefoon. De jongen die ons hielp moest ervandoor dus er kwam een man aan die het overnam. Hij kwam naar me toe en zei: ''Gezellig met vaders een telefoontje uitzoeken?''.

Ik keek nog achter me, of daar iemand stond en of hij mij wel bedoelt. Toen kon ik wel door de grond zakken (en hij hopelijk ook). Hij bedoelde mij. Mijn vriend is iets ouder, 8 jaar. En echt jong ziet hij er ook niet uit. Maar mijn vader? Oh My ....

We lachte het een beetje weg, maar hoe gênant. 

6 jaar geleden

Порно фото. Даром смотреть секс порно фотографии http://popki720.lastnews.in/?page.akira

6 jaar geleden

Hier ook al tegen gekomen. Vriend is 17 jaar ouder. En ook iemand die vroeg ofk zn dochter was. Vond het best grappig :-) mensen hebben altijd een etiket klaar zonder te weten hoe of wat

6 jaar geleden

Zo heb ik eens tegen een klein meisje gezegd of ze het leuk vond om gezellig met oma op stap te zijn. (Werkte toen in een kledingzaak) helaas bleek ''oma'' mama te zijn ???????? schaam schaam ????

6 jaar geleden

Haha, voor jou een compliment, voor je man helaas pech. Mijn partner en ik schelen 9 jaar maar moet zeggen dat ik deze opmerking gelukkig nog nooit gehad heb. Ik ben wel ooit voor kindertarief naar binnen gegaan in een zwembad. Ik was 17 ging met een vriendin die 10 jaar ouder was. Het scheelde me geld, maar baalde wel dat ze me 12 schatte ????