Snap
  • Mama

Onesie en poepongelukjes..

Men neme 1 onesie, 1 overvolle luier met plas, doen hier een hoopje poep op....

Dit alles gooi je vervolgens los door de onesie van je dochter van 2.5 die duidelijk in de Ik zeg NEEEE fase zit en tada een wondere resultaat..

Ja ze stonk naar poep..

Ja ik was verbaasd toen ik deze wondere onesie open ritste en de luier niet zag waar deze normaal hoort te zitten. 

En nee ik was niet dronken of onder invloed. 

En ja ik zou mijzelf als gemiddeld intelligent wezen zien. 

Maar toch vond ik het nodig om die curieuze bobbel bij haar enkel te gaan onderzoeken doormiddel van blindelings met mijn hand in de onesie naar beneden te graaien. Waar ik vervolgens vol verwondering in een keutel graaide.. 

En ja ik vind het dan echt nodig, toen mijn gezonde verstand weer werkte, haar onder de douche te zetten. 

Echter kwam toen de NEEE. 

Na het rampscenario weer dicht geritst te hebben en na een bijzonder slecht overleg met mijn dochter haar toch maar besloten onder de arm te transporten. Natuurlijk nu zeer zorgvuldig omgaan met die rare bobbel op haar enkel. 

Bij de douche aangekomen werd het protest nog luider. Ik was vandaag echt niet de beroerdste en besloot nog een overleg met haar te plegen. Goh je zit onder poep. En goh je onesie moet echt uit. Goh voelt die bobbel bij je enkel dan niet raar. Maar helaas...

Dus tja dan maar dreigen... Hop dochter in badje gezet met onesie nog aan. De douchekop aangezet. Nogmaals herhaal overleg. Zelfs chantage erbij. Maar niks deed haar zwichten. 

Ik als moeder zijnde dacht. Nou ja dan gooi ik die kuip toch vol water inclusief onesie aan. Dat zal dan wel toch indruk maken. Maar helaas. Hoe verder het water ook kwam ze liet zich niet omwurmen. Later zal deze standvastigheid vast een hele goede karaktereigenschap zijn maar voor nu... 

Serieus ik was vandaag echt niet eens zo slecht gezind. Ik heb geduldiger gedaan dan ik ooit was. Maar het had geen zin. Ik wou niet dat ze huilde. Maar ik wou ook niet dat ze met die rare bobbel bleef rondlopen. Natuurlijk heb ik deze strijd gewonnen. De onesie ligt in de was. De luier met drollen in de prullenbak. 

Maar joh,, dit was toch echt een klassiek momentje. Echt zo jammer dat ik hem niet geflimpd heb. Is leuk voor op haar bruiloft later! 

En weet je! Deze mama vindt dat ze het goed heeft gedaan. Ik ben rustig gebleven. Mijn kind is schoon en uiteindelijk kon ze weer lachen. Hoppa op naar morgen! ;) 

Lees dit alles met sarcasme en met plezier! 

7 jaar geleden

Geweldig omschreven haha

7 jaar geleden

Geniaal en zo herkenbaar!!!