Snap

Omdat de weken voorbij vliegen...

Schrijf ik dit keer een blogje met van alles wat. Pff tijd gaat het echt zo ontzettend snel, om gek van te worden.

Nog maar 2 weken dan is het alweer zomervakantie. En er is genoeg weer gebeurd waar ik allemaal nog over wilde schrijven. Het is erg druk met van alles en niets, merk dat ik wat moeite heb met ritme en structuur vasthouden, iedere keer als ik weer de dingen op wil pakken is er wel weer wat anders wat roet in de planning gooit. Maar toch rommelen we door en lukt het min of meer om het niet te veel uit de hand te laten lopen. Ik merk wel dat mijn hoofd erg druk is, daardoor schieten dingen als schrijven er erg bij in.

Ondertussen is ons meisje alweer 8 geworden, zo groot! Het gaat zo snel soms heb ik echt het idee een pre puber in huis te hebben. Haar feestje was super, allemaal meiden uit de klas, voor iedereen nieuw, maar wat een super groepje. Jammer dat er verschillende van school gaan door gedoe op school. Bryanna’s laatste 10 min gesprek was super, ze doet het heel goed en heeft super scores, ook wijzelf merken duidelijk groei bij haar. En hebben dus absoluut geen spijt van de overgang naar deze school. In de vakantie gaat ook zij ADHD meds krijgen, welke precies weet ik nog niet.

Nathan is zo als hij altijd is, een heerlijk kereltje, maar we hebben ons handen vol aan hem. Heb gisteren maar eens een mailtje geschreven aan de vrouw van vroeghulp loket hoe de hulp vraag voor hem ervoor staat. Ik weet dat er wachtlijsten zijn, maar wil toch wel een idee hebben hoe lang nog.

Mich gaat ook goed deze week weer aan het werk, al weer aan het kijken naar de volgende scooter. Al probeer ik dat wel wat af te remmen, aangezien we het geld eigenlijk niet hebben en lenen al is het van ouders ook niet de super oplossing is. Hij lijkt dat niet altijd te begrijpen.

En ikzelf ben vooral druk druk druk…lolzzz… alle laatste dingetjes regelen, veel afspraken van plezierige (verjaardagen, bakkie doen, voorstelling school) tot verplichtingen (zoals logopedie Bryanna, ADD coach, tandarts enz.). Ben erg chaotisch op het moment en ook weer erg moe. Maar ja nog even dan is het vakantie en heb ik even rust van alles…. Zijn die laatste weken bij andere ook zo hectisch voor de zomervakantie?

Pssst. Lange leven spellingscontrole! Alle letters  staan weer eens kris kras door elkaar, hoe zo druk in mijn hoofd… gelukkig merken jullie dat als het goed is niet ;-)