Snap
  • Mama
  • #rollercoaster
  • Triplets
  • #ikmisje
  • #drieling
  • #momof4

Oma's trots❤💫 Rouwen met nieuw leven

Met een lompe wagen als deze val je nu eenmaal op, en als we lopen met de kleintjes krijgen we vaak allerlei opmerkingen en vragen naar ons toegeslingerd, waar ik meestal gewoon antwoord geef en een praatje ook gezellig vind, is en blijft 1 opmerking altijd een beetje steken; "Jullie zullen vast genoeg hulp hebben van ouders/familie".

Meestal antwoord ik kort dat het wel goed zit, om geen andere draai aan het gesprek te geven. We hebben namelijk weinig tot geen hulp, en doen alles met z'n 2e. Nou is dat prima te doen, en we waren reuze blij dat we na zo'n lange ziekenhuis periode eindelijk alles zelf konden doen, maar om het soms uit te leggen kost me moeite. De moeder van mijn vriend is op zijn 16e overleden, mijn moeder begin dit jaar, toen de meisjes nog in het ziekenhuis lagen. En die mensen mis je op deze momenten verschrikkelijk, Ze hadden ons zo graag willen helpen.. Mijn moeder had ALS, een spierziekte waardoor ze steeds minder kon. Ik vond het verschikkelijk om te zien hoe snel het ging de laatste maanden. Ze wou de meisjes nog zo graag in het echt zien, maar helaas is dat niet meer gelukt.. Ze heeft gelukkig nog kunnen meemaken dat het echte vechtertjes waren, en dat ze het alle 3 gingen redden. Ze was zo blij met elke foto of filmpje die ik haar kon laten zien, en stuurde het door naar iedereen die het maar zien wou. Soms overvalt het me, dat ze er niet meer is. Vooral toen de meisjes eindelijk naar huis mochten hadden we het moeilijk, normaal waren we meteen naar mijn moeder toe gereden. Dit mooie moment had ik zo graag met haar willen delen..

Vandaag zijn we gaan wandelen in Rhijnauwen, waar we als gezin vroeger vaak kwamen en waar ik mooie herinneringen heb aan mijn moeder. Daar is de bovenstaande foto ook gemaakt.  

Ik denk dat het niet uitmaakt hoe oud je bent, niemand kan z'n moeder missen..Het was een rollercoaster, en dat is het soms nogsteeds, maar ik ben blij dat we hier samen heel erg sterk uitkomen. Zo trots op ons, hoe we het samen redden met onze 4 wondertjes. En dat zullen de oma's ook vast zijn geweest❤💫 

Insta: Drielingmama_momof4 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Drielingmama_momof4?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.