Snap
  • Mama

Oh nee: ik ben ontploft!

Ik schaam me dood... Ik ben te keer gegaan tegen Jaxx. Roland heeft het van me over moeten nemen en me echt weg gestuurd...

Dit is er gebeurd: Jaxx moest naar de kinderopvang. Dat betekent haasten haasten haasten. Naast Jaxx ook proberen Bess te sturen en mezelf te verzorgen. Jaxx had niet zo'n goede zin, had ik al door. 

Roland vertrekt altijd een stuk eerder, doet snel zijn eigen ding en neemt dan Bess onder zijn hoede. Jaxx is dan mijn pakkie an.

Hij was al wat aan het jengelen en een korte spanningsboog. Nou ikzelf kennelijk ook, maar dat is achteraf gezegd makkelijk. 

Toen ik Jaxx optilde om op het omkleed kussen te leggen, pakte hij met één handje mijn ketting vast. Na wat gewrik, handje losgekregen en hem op de omkleed-unit gelegd. Hier begon het: hij bleef maar draaien/strekken/jengelen. Een luier aandoen was praktisch onmogelijk!

Mijn gehaast hielp niet echt mee en meneer was het beu: hij sprong in mijn nek en pakte stevig met twee handjes mijn haar vast toen ik een schoon rompertje aan het aandoen was. De druppel, de druppel was dit van de afgelopen 10 maanden vrees ik. 

Ik riep naar hem, schreeuwde eigenlijk. Of hij niet eens normaal kon doen en dat hij mama zeer deed. Hardhandig legde ik hem terug op het aankleedkussen en tierend en huilend begon ik verder waar ik gebleven was: aandoen van een schone romper. 

Net voordat het weer van voor af aan begon, kwam Roland binnen rennen. 

Hij was erg direct en 'stuurde me weg'. Schat, jij moet afkoelen, ik regel alletwee de kinderen deze ochtend. Pfff gelukkig maar!

Ben jij wel eens uitgevallen tegen je kleintje? Had je hier ook zo'n spijt van?

7 jaar geleden

Ah, dat moet verschrikkelijk zijn geweest... :(

7 jaar geleden

Wow, lijkt me erg heftig... 1,5 uur flesje drinken! Respect1

7 jaar geleden

Ja, gelukkig ben ik niet de enige!

7 jaar geleden

Mijn dochtertje had erge reflux toen ze klein was ... een flesje drinken duurde soms anderhalf uur . Dat gepaard met slaap tekort en de stress van alle huishoudelijke zaken leide er soms toe dat ik samen met haar zat te huilen op bed en te smeken van eet nu toch iets asjeblief ... mijn partner heeft ook een paar keer moeten ingrijpen als ik wat te overstuur was . Ben van nature niet echt een geduldig persoon dus schiet regelmatig nog wel een uit men sloffen ... dochtertje is nu twee en een echte peuterpuber . Ook uit jou reacties op bepaalde zaken leren kinderen veel ... is niet altijd zo erg als t lijkt 5 minuten daarna als je wat bent afgekoelt .