Snap
  • Mama
  • Momlife
  • #alleenstaandemoeder
  • #singlemom
  • hetlevenzoalshetis
  • beforeandafterbirth

Of mijn leven veranderd is?

Ja zeker dat is het!

Iets meer of een jaar geleden kwam ik te weten dat ik zwanger was, graag had ik nog wat gewacht en zeker als ik had geweten er alleen voor te staan. 

Maar wat over mijn leven voor een baby?

In ging veel uit, ging wat gaan drinken tot snachts, etentjes elk weekend, constant met vrienden op schok,... noem maar op. 

Kocht veel kleren voor mezelf, elke maand een paar nieuwe schoenen en dan over de tattoos niet gesproken 🤷‍♀️ 

Mis ik het? Het is een dubbel gevoel, soms mis ik het veel bij vrienden zijn en eens lang weg blijven. Maar ik heb mijn verantwoordelijkheden en nee ik laat daarom geen dingen liggen en tuurlijk ga ik nog eens wat drinken maar dat heeft grenzen. 

Elk weekend weg gaan is nu veranderd naar elk weekend bankhangen als de beste. Baby in bed, dan gaat mama de zetel in men een glaasje wijn en wat snoepgoed. Ik geniet daar van, maar soms is het ook maar alleen en besef je dat er iemand bij mag komen. 

Kleren kopen? Voor mezelf? Wat zeg jij nu! Ik kom altijd wel met iets thuis, al is het ja niet voor mezelf maar voor Liyo. Kleren, speelgoed,... het kind heeft genoeg zal ik het zo zeggen 😅

Vrienden? Ja die heb ik leren kennen! Ik weet wie er klaar staat voor me en wie me alleen maar kende als het voor uit te gaan was of als ze een rit nodig hadden. Ik heb een paar goede vriendinnen waar ik dag en nacht op kan rekenen en als er wat is dat ze hier ook staan. Dan de andere tja, moet ik daar wat over zeggen? 

Daten? Ja hoor! Of nee tog niet. Ik leer mensen kennen maar daar blijft het bij. Ik wil standvastigheid nu en veel kerels zijn uit op een wip. Dag en bedankt! Heb je zo afgedaan bij mij. Oprecht, ik ‘zoek’ iemand die Liyo er dan ook 1000% bij neemt, en die het ook ziet zitten in zijn leven te zijn. Maar wat komt komt en we zien wel, er zit geen haast achter! 

Even kort samengevat, ja mijn leven is veranderd maar ik ben zo blij met hoe het nu is en zou me het niet meer anders kunnen voorstellen.