Snap
  • Mama
  • familie
  • Steun
  • hilarisch
  • Chaotisch

Ode aan de familie werink

Ik ben een echte werink, ik heb bijna alle karakter trekken die een werink heeft. En ja ik ben op sommige trekjes heel trots!

Ik zie mijn familie niet vaak, veelste weinig eigenlijk maar als er iets moet gebeuren dan staat iedereen voor je klaar. Ik heb ook een grote familie, mijn vader heeft 6 broers/zussen, nou reken maar uit. Mijn oma heeft 17 kleinkinderen en van die kleinkinderen hebben ook een aantal kinderen. En dan de aanhang erbij..

54 mensen in totaal...54!!! Zet dat maar eens bij elkaar in de lokale Chinees!

Met z'n allen in de rij voor het buffet dat alleen voor onze familie is,

Je moet snel zijn, wil je een beetje patat! Wat eigenlijk voor de kleintjes is 😜

dat is ook een werink trekje, iets waar mijn zus en ik ons regelmatig om schamen maar ook hard om moeten lachen, als we ergens een verjaardag hebben en er staat chips of hapjes op tafel, dan eten wij daarin alsof we 3 dagen geen eten hebben gehad.

En dan ons jaarlijkse familiedag. Er word altijd iets georganiseerd door 2 of 3 mensen waar natuurlijk eten bij hoort, er komen bakjes nootjes/chips op tafel..hap slik weg en vaak een bbq of iets anders origineels en dat doen we op de boerderij van mijn oom en tante. En fanatiek dat we zijn met spelletjes! Nou beeld het je maar in. 1 grote chaotische, hilarische bende.

Tuinstoelen die uit elkaar vallen door de stoelendans..noem maar op.

Jammer genoeg ging dit jaar familiedag niet door, door de corona maar ik hoop dat ik er volgend jaar nog bij mag/kan zijn!

Helaas is het natuurlijk niet altijd leuk, en zijn we al 1 tante, 1 oom en mijn opa verloren, dat is echt een groot verdriet in de familie, mijn oma is er nog steeds niet overheen en dan gebeurt er dit bij mij. Het verdriet van mijn oma doet mij echt veel pijn, het hoort gewoon niet.

Toen bekend was dat ik ongeneeslijk ziek was, kwam mijn neefje Daan met het idee om geld in te zamelen voor mijn grote droom. En de familie zette zich gelijk volledig in.

Er werd een marathon gelopen met de halve familie als supporters, ze hebben herinneringsboxen gemaakt voor mij, mijn tantes foto's voor setjes kaarten om te verkopen, mijn kleine nichtjes hebben statiegeld ingezameld en mijn nicht die nog steeds een facebook pagina bijhoud, iedereen was/is er druk mee.

Ik krijg vaak kaartjes en appjes van ze, om mij te vertellen hoe trots ze zijn op mij, maar ik ben echt mega trots op hun!

Ik ben ze veel meer gaan waarderen, het is echt heel bijzonder wat ze allemaal gedaan hebben en nog steeds doen.

Conclusie, ik ben een trotse werink!

En ik ben heel erg trots op hun allemaal!

Ik ben ze enorm dankbaar, dat kan ik niet vaak genoeg zeggen.

Lieve familie, bedankt voor alles! Zonder jullie was het leven een stuk minder leuk geweest!❤

De foto is alweer 2 jaar oud. Er zijn alweer een aantal baby's bij gekomen en een vriendinnetje minder 😬

3 jaar geleden

Met tranen in mijn ogen heb ik jouw blogs gelezen. Wat een vreselijke ziekte is het toch en wat een oneerlijke strijd. Ik hoop dat je je doel gaat halen en dat je zo lang mogelijk van jullie meiden kunt genieten. Heel veel kracht en sterkte gewenst. Enorm veel respect voor jou hoe je ermee omgaat 😘

3 jaar geleden

Wat ben jij een sterke vrouw diep respect voor jou hoe je omgaat met alles, vooral in de wetenschap dat je 2 jonge kinderen gaat achterlaten mijn hart huilt 😥 Ik hoop dat je toch nog een hele poos van je dochters en man mag genieten en mooie herinneringen mag maken voor je meiden. Heel veel sterkte en kracht gewenst en ontzettend veel liefde 💜

3 jaar geleden

Wat een mooi stuk! Zo lief ♥️ Ben ook heel trots bij deze familie te horen. Beetje luidruchtig en chaotisch, maar áltijd gezellig!! 😆😆