Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • kinderen
  • IVF-behandeling
  • octomom

Octomom

De 36-jarige Nadya Suleman, ook wel bekend als Octomom en moeder van 14 kinderen, heeft geen baan, geen partner en leeft van de bijstand.Octomom komt zelf niet uit een groot gezin. Zij is de enige kind van haar moeder en vader. Nadat ze was afgestudeerd , werkte ze als psychiatrische technicus bij de Metropolitan State Hospital.

In 1996 trouwde Nadya met Marco Gutierrez. Het huwelijk strandde omdat Nadia heel graag kinderen wilde, maar dit niet lukte met Marco Gutierrez. Nadya wilde graag IVF behandelingen proberen, maar Marco Gutierrez vond het idee van "test tubies babes" geen goed idee. Guttierez is naar eigen zeggen niet de vader van de zes kinderen.

Op haar 21ste begon Nadya voor het eerst met IVF behandelingen. In 2001 beviel ze van haar eerste kind, een zoontje Elijah. Ze beviel in 2002 van haar tweede kindje, een meisje die ze Amerah heeft genoemd. Ze is daarna nog doorgegaan met de IVF behandelingen en kreeg in totaal vier zonen en 2 dochters.

In 2008 had Octomom nog 6 embryo's over van haar vorige IVF behandelingen. Ze heeft al haar embryo's laten inbrengen, omdat ze niet wilde dat de embroy's verloren zouden gaan. Uit de zes embroy's is er een tweeling ontstaan, waardoor ze nu acht kinderen heeft.

Octomom probeert haar kinderen te onderhouden, maar dat gaat niet zo makkelijk. Voordat Octomom de andere 8 kinderen kreeg, woonde ze met haar zes kinderen in een kleine 3 kamer woning. De vader van Octomom was een voormalig militair en wilde weer terug gaan naar zijn eigen land( Irak) om zijn dochter financieel te kunnen ondersteunen.

12 jaar geleden

1 kind is al best duur..14 kinderen super duur!!

12 jaar geleden

Krijgen haar kinderen wel voldoende aandacht??

12 jaar geleden

Ze is denk ik wel een goede moeder ook al denken velen er anders over