Snap

''Nijntje verstoppertje spelen'' -spel

Op advies van een vriendin wilde ik het spelletje "nijntje verstoppertje spelen" graag voor mijn meiden hebben. Het leek me super leuk om het spelletje samen te spelen en het is ook nog eens heel leerzaam.

Op advies van een vriendin wilde ik het spelletje "nijntje verstoppertje spelen" graag voor mijn meiden hebben. Het leek me super leuk om het spelletje samen te spelen en het is ook nog eens heel leerzaam.

Een web-winkel waar ik al eerder wat besteld had heeft ze op voorraad dus ik bestel hem. Hij is een dag later al binnen dus direct uit de verpakking batterijen er in en ik dacht gaan.

De meiden zijn dol op Nijntje en ze staan al te trappelen om te mogen beginnen! Helaas was de teleurstelling groot als blijkt dat Nijn geen geluid maakt :-( Direct contact gezocht met de webwinkel en ik heb al snel een reactie dat ik een nieuwe op gestuurd ga krijgen met een retour stikker erbij zodat het me niks kost.

Vandaag zat hij al bij de post! En dus, nu toen de meiden op bed lagen, Nijntje eruit gehaald en batterijen er in gestopt........en ja hoor! Nijntje praat direct! Zo blij.......maar uit pure nieuwsgierigheid doe ik toch nog een keer batterijen in de Nijn die stuk is en wat denk je?? Gaat ze na een minuut wachten ook praten.

Vol schaamte heb ik de web-site eigenaar een mailtje gestuurd dat ik de tweede Nijn wel betaal en dat ik de retour sticker wel opstuur naar haar omdat ik deze niet nodig heb.

Ik wil haar wel super bedanken voor de service die ze geleverd heeft. Dit is haar website: www.baby-slofje.nl een veilige en betrouwbare web-winkel waar je veel leuke spulletjes voor je kleintje kan kopen.

10 jaar geleden

Je had een Nijn met opstart problemen :D Leuk spelletje he! Stella vindt het ook super, enige probleem is dat mijn hond ook mee doet.... die verklapt dus steeds waar Nijntje is hahahaha. Zeker goede service van de winkel, ik zal hem onthouden! (ps met jou ook weer wat beter?).