Snap
  • Mama
  • gezondheid
  • vitamine
  • fit

Nieuwe start 2022

Een fit en gezond leven, wie wil dat nou niet? Als ik eerlijk ben doe ik het qua gezonde voeding best wel goed, alleen die koekjes en chocola zijn daartussen ook altijd aanwezig. Van 3 repen per week tot de hele week niks en alleen een mini stukje na 2 weken… Niks mis mee natuurlijk iets niet zo gezonds op zijn tijd. Want weet je alleen maar broccoli is ook niet gezond. Balans is the key.

Na de geboorte van Seph heb ik te lang te veel ongezonde dingen gegeten en bleef hier een beetje in hangen. Door het slaap te kort, alle gierende hormonen deed dit ook niet veel goeds voor mijn leef. Een half jaar geleden was ik het zat, kocht zo min mogelijk koekjes en chocola en ging voor de rest gewoon verder met hoe wij altijd al eten want dat is gevarieerd met veel groente en fruit. Ik kreeg de vraag of ik YourSuper wilde uitproberen. Een soort reset met ontbijt shakes. Ik was nieuwsgierig en na een week uitproberen bestelde ik nog veel meer op de site. We zijn nu 3 maanden verder en ik maak nog elke ochtend een Shake met moonbalance, forever beauty, energy bomb en plant protein.

Ik vind het lekker, makkelijk en voel me er goed bij.

Al 21 jaar eet ik geen vlees en sinds 3 jaar ook bijna geen vis. Alle producten zijn vegan en passen dus heel goed bij mij.

Het begon als een samenwerking aanvraag waar ik veel interesse in had en ik blijf het zeker gebruiken. Ik ben fan van dit merk, de producten en waar het voor staat. Nog zo'n fijn merk vind ik VitaminFit.

Vitames en mineralen kun je het beste halen uit je voeding en ter ondersteuning een supplement gebruiken. Deze druppels zijn vegan, bevatten geen kunstmatige toevoegingen en zijn dus helemaal natuurlijk. Ook dit past goed bij waar voor ik voor sta. Omdat ikzelf geen vlees en vis eet en de jongens zo min mogelijk vind ik het belangrijk wat extra supplementen te gebruiken. We nemen allemaal de multi vitamine met vitamine D, vitamine B12, ijzer en omega’s. In de winter vitamine C en echinaforch erbij voor extra opbouw van weerstand.

In het nieuwe jaar wil ik ook weer gaan sporten, nee ik moet het anders zeggen… Ik ga weer sporten!! Altijd gedaan en toen alles dicht ging vorig jaar gestopt, dat gaat nu veranderen. Buiten hardlopen en hopelijk ook snel weer de sportschool in.

Zijn jullie blijven sporten? Neem je extra vitamines? En wat vind je van de super foods? Ik ben heel benieuwd!!

Een heel mooi nieuw jaar gewenst 🥂

Liefs Roos