Snap
  • Mama
  • #zwangerworden
  • dochtertje
  • #nieuwemama

Nieuwe mama hier! Even voorstellen...

Deze mama is nieuw hier op Mamaplaats! Bij deze wil ik me graag even voorstellen...

Hoi iedereen,

Ik ben Vivianne, Joanna is mijn tweede naam.

29 jaar oud en in september 2020 moeder geworden van een prachtig dochtertje Merle. Onze weg naar dit klein wondertje is wat langer, sinds oktober 2017 wisten wij dat zwanger worden niet vanzelf zou gaan. Hierover komen uiteraard nog blogs in de toekomst! :)

Mijn roots liggen in Brabant, geboren en getogen in Helmond en in 2013 verhuisd naar Gemert. Een uitbundige Carnavalsvierder in hart en nieren, sowieso ben ik wel een feestnummer. Je kent het gezegde vast wel; "Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen ;) " Nou, die past wel bij mij haha!

Als Pedagogisch Medewerkster en thuisbakker in eigen bedrijf heb ik een druk leventje. En probeer ik het zeker mezelf niet te druk te maken nu met een kleintje in huis. Alles op z'n tijd, rustig aan en dingen doen waar je gelukkig van wordt!  

Mijn partner en ik hebben gekozen om ons dochtertje niet full-frame op Social Media te plaatsen, alleen eens in de zoveel tijd een foto van ons 3en. En natuurlijk zijn er genoeg manieren om je kindje niet herkenbaar in beeld te brengen, dit probeer ik dan zo creatief mogelijk. Dat is ook zeker een leuke uitdaging!

Mocht je me willen volgen op Instagram... @viviannejoanna

Tot de volgende, liefs,

Vivianne Joanna