Snap
  • Mama

Nieuwe baan, dag Milan

Sinds 16 februari heb ik een nieuwe baan? Mijn hemel wat heb ik gedaan... Wilde ik serieus weer een dikke carrière?

even stiekem een update over mn nieuwe baan. De eerste week was een toestand! grienend in de auto naar huis. Wat heb ik gedaan?! 4 dagen rond 17.45 pas thuis, god mn bloedje van een kind ziet mama nooit meer en Jan moet ineens van alles doen! Ik maak me zorgen of wit wel wit blijft en of ook de hoekjes van de kamer wel gestofzuigd worden en vergeet hij Milan niet op te halen!! Verder ben ik als culinair en bourgondisch blondje compleet in shock dat er geen tijd is voor... DE LUNCH! want eten nee nee dat doen we gewoon achter de peecee. Nou dit meisje gaat dus echt wel een kroketje halen op de hoek. Hoe hebben we het nou?! Wordt vervolgd...snik

9 jaar geleden

Hoi Isabel, ik ken het... het probleem is misschien wel dat je het fijn vind om carriere te maken, en hiermee ook een goede boterham te verdienen. Maar eigenlijk is je gezin belangrijker dan dat. Het is lastig om carriere te maken want meestal hebben werkgevers iemand nodig voor 5, of tenminste 4 dagen. Wellicht net iets te veel, je wilt ook niet overwerken omdat je snel naar de kleine wilt. Soms moet je je afvragen: heb ik nu nog niet genoeg carriere gemaakt? Is het antwoord ja, dan gewoon op een lager pitje zetten, en van de kleine genieten. Succes!