Snap
  • Mama
  • #dochter
  • #17jaar
  • #papier
  • voorstelleb

nieuw op mamplaats

even voorstellen en hutspot is veel lekkerder met gebakken uien :)

Hoi allemaal, mijn naam is Angelique van het instagram account @gezellig_creatief en ben hier nieuw op mamaplaats, ik ben hierop gekomen door Annemarie van @mammavanzeven . zij schrijft zo leuk en zo als een heel herkenbare moeder dat ik dit ook een ga proberen,wellicht mijn nieuwe hobby naast mijn vele hobby's.

 ik ben getrouwd met mijn schoolvriendje, we zijn al bijna 30 jaar samen. We hebben een leuke gezellige en creatieve dochter van 17 jaar. voordat onze dochter geboren is ,ben ik werkzaam geweest als bloemiste een prachtig vak,maar gestopt met buitens huis werken om voor onze dochter te zorgen. en nog steeds werk ik niet omdat wij het belangrijk vinden om er juist ook op deze grote leeftijd,maar waarin je als 17 jarige zoveel nieuwe uitdagingen aan moet gaan,er zoveel mogelijk voor haar er kan zijn als moeder, vriendin,en taxi:) . 

maar nu over mijn hobbys, kinderfeestjes organiseren , knutselen, papier daar ben ik gek op, bulletjournal, ook haak ik weleens, van niets iets maken, kringloop en rommelmarkten zijn echt mijn grote passie,hier vind ik altijd wel iets waar ik mee maken kan,

 servies verzamelen ik hou dr van, ook verzamel ik punnikpoppetjes ik heb al een 34 tallige familie allemaal anders, teken kleuren verven ik vind het leuk, iets maken van natuurlijke materialen ja tuurlijk geweldig toch, en mn huis gezellig maken daar ben ik ook dol op. owja en koken en bakken dat vind ik ook zo leuk.

Nou voorlopig hou ik het hier even bij, mijn aardappels zijn al geschild en ik ga de uien bakken voor mijn overheerlijke hutspot veel lekkerder dan gekookte uien.... groetjes en wie weet heb ik je nieuwschierig gemaakt naar meer en wil je me wel volgen. https://www.instagram.com/gezellig_creatief/?hl=nl of hier op mamaplaats. fijne dag!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij gezellig creatief?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.