Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Nieuw hier + kort voorstellen

Hallo! Ik heb me hier aangemeld omdat het me leuk leek om een beetje blogs bij te houden over de dagelijkse dingen en te lezen hoe andere moeders het doen in het dagelijks leven.

Mijn naam is L.otus. Ik ben 27 jaar en op 19 juni 2011 ben ik getrouwd met K.evin. We hebben samen 2 dochters, E.mily van bijna 2 en S.arah van net 1. We verwachten ons derde kindje in voorjaar 2012. Onze eerste zwangerschap was gepland. E.mily I.sa werd geboren op 6 januari 2010.

Heel kort daarna ben ik weer zwanger geraakt, ongepland. Ik dacht dat mijn lichaam nog van slag was door de eerdere zwangerschap en bevalling en kwam er dus pas achter dat ik weer zwanger was toen ik al ruim 15 weken zwanger was. S.arah J.oëlle werd geboren op 20 oktober 2010 na een zwangerschap van bijna 36 weken. Iets te vroeg dus, maar ze was helemaal gezond!

E.mily heeft taaislijmziekte en heeft dus erg veel aandacht nodig. We zijn er pas sinds kort achter dat ze dit heeft, sinds enkele maanden. Daarvoor hebben we veel in het ziekenhuis gezeten voor onderzoeken. Omdat we onze handen vol hebben aan de verzorging van E.mily en omdat S.arah nog zo klein is dat zij ook heel veel aandacht nodig heeft, hadden we niet bewust voor een derde gekozen, zeker niet zo snel al. Toch overkwam het ons.

Veel mensen raadden ons een abortus aan, we zouden het niet kunnen, drie jonge kindjes waarvan de oudste met een ernstige ziekte. Maar ik kon het niet. Op 14-jarige leeftijd ben ik mijn beide ouders tegelijk door een ongeluk verloren, nog meer verdriet om een kindje wat ik zou 'wegdoen' zou ik niet aankunnen. We redden het wel. We moeten wel. Dus ons derde kindje zal er komen. Ik ben uitgerekend op 2 mei 2012.

Goed, dit was even mijn voorstel-blogje. Ik ga eerst maar eens een beetje rondkijken hier, en er volgen vast meer blogjes van mij!

12 jaar geleden

Welkom L.otus op Mamaplaats! Dit is wel een heel bijzonder verhaal, waar je veel hebt meegemaakt. Maar als allereerste gefeliciteerd met je zwangerschap van je derde! Blijf er wel van genieten en ik ben benieuwd naar je volgende blogs!