Snap

Niet lekker in m'n vel.

Ik zit gewoon niet lekker in m'n vel.

Hallo,

zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, ben ik nog geen mama. Dit stukje gaat daar ook helemaal niet over. Maar ik zit gigantisch met mezelf in de knoop. Ik zie wel eens meerdere verhalen van vrouwen/meiden staan die iets erop zetten wat totaal niet over zwangerschap/kinderen gaat. Ik heb Scoliose, daarvan heb ik geen probleem. Het probleem is dat ik iets aan m'n linkerzij heb (linkerflank) en ik heb al op internet gezocht, maar niemand die dat ook heeft. En dat is zo gigantisch frustrerend. Ik raak steeds dieper, en dieper in de put. Ik kan geen leuke kleding meer kopen (ik ga altijd naar tweedehandsje) Ik durf zelfs de laatste maanden gewoon niet meer naakt voor m'n vriend... pfff. Ik draag veel dezelfde kleding, omdat ik gewoon veel kleding niet aan kan. Te strak en zo. M'n vriend wil me vaak heel erg graag uit de klere zien zeg maar, maar ik durf het gewoon niet. Hij geeft totaal geen 1 aanwijzing dat ie me niet meer mooi vind, of sexy of wat dan ook. want soms word hij dan ook weer sago want hij denkt weer dat het aan hem lig. En ik zit nog met een probleem. Dat gaat over een familie probleem. Dat vertel ik jullie wel in een nieuwe blog! Ik huil heel veel, en dat raakt mijn vriend ook .Ik kan ook niet eventjes fijn samen met m'n vriend naar de Wibra, Zeeman om een leuk bh'tje te kopen, en thuis te passen en te showen. Hij zou het wel willen, maar ik schaam me eigen dood voor hem en mezelf. En dat speelt ook gewoon een grote rol in onze relatie. Ik zie hem wel gewoon uit de kleren maar andersom ook niet. Zelfs niet als we gaan vrijen niet. En dat doet me eigenlijk ook gewoon heel veel pijn. sorry, ik moest het eventjes kwijt.

10 jaar geleden

Helemaal met de dames hierboven eens. Op internet heb je zelfs het gevaar dat je gaat dwalen en er helemaal niet meer uit komt. De huisarts kan je veel gerichter helpen en wat Anouck ook al aangeeft je een luisterend oor bieden.

10 jaar geleden

die kan je misschien vertellen wat het is dat je op je zij hebt en die zou je kunnen vertellen wat je er evt. aan kan doen. Niemand is perfect en ook al heeft heel internet wereld het niet er zal vast wel iemand zijn die het ook heeft en de dokter kan je wellicht verder helpen. Nooit geschoten is toch altijd mis, wie weet verrast ie je wel.

10 jaar geleden

Nee, maar als ik heel eerlijk ben. Ik zie ook niet echt het nut ervan in. Wat zou die voor mij kunnen betekenen? Daar had m'n vriend er wel over trouwens!!

10 jaar geleden

Wat vervelend dat je je zo rot voelt. Ben je al eens naar de huisarts geweest? Veel sterkte in ieder geval!