Snap
  • Mama
  • #ouders
  • #babygirl
  • #momblog
  • #avontuur

NEWBIE ALERT

We are all stories in the end. This is ours.

Graag neem ik je mee door mijn chaos genaamd ‘het leven’. Al heeft deze een hele andere betekenis gekregen sinds het creëren van nieuw leven; mijn dochtertje Mila.

Samen met de papa van Mila wonen wij in het fijne Haarlem. Een geweldige stad als je het mij vraagt. Begin 2018 nam ons leven een andere wending, toen we erachter kwamen in verwachting te zijn.

Het moederschap is niet altijd rozengeur en maneschijn. Af en toe is het moeilijk. En dan denk ik bij mezelf: waar ben je in godsnaam mee bezig? Het is niet vanzelfsprekend, niet makkelijk en soms zelfs uitdagend. Als moeder de dag doorkomen is soms ook wel een uitdaging. En dat mag je vinden! Want die mommy struggles zijn echt. En daarin moeten wij mama’s elkaar bijstaan door onze ervaringen en tips te delen.

In mijn wirwar van gedachtegoed zit vast herkenning. Jouw gedachtegoed is jouw eigendom. De mijne wil ik graag delen met al die mama’s die af en toe niet meer weten waar ze mee bezig zijn. Want ik weet het af en toe ook niet. Cheers to that!

Graag deel ik met jullie mijn verhaal. Ik heb altijd al interesse gehad in schrijven, maar ik heb nog nooit blogs geschreven. Tja, waarover? Ik ben geen uitgesproken modepoppetje. Dus: ik heb het nog nooit gedaan, but i’ll give it a try!

Lijkt het je leuk om ervaringen te delen? Volg mijn blog of reageer :) 

Je kunt mij ook volgen op mijn Instagram @Little_Miss_Mila_

Veel liefs.