Snap
  • Mama
  • #momlife
  • #kidslife
  • #thatsme
  • #thatsus

NEW MOM ON THE BLOG!

Voorstel ronde;

Jaja, het is zover. Naast dat ik veel blogs lees van mede mommy's, ga ik nu ook bloggen! Het lijkt mij heerlijk om van mij af te kunnen schrijven bij goede en slechte tijden, om van alles met jullie te kunnen delen en om jullie een kijkje te geven in ons leven.

Ik ben Kim, 25 jaar én bijna 6 jaar samen met mijn hubby Hilco. Op 22 februari 2017 ben ik voor het eerst mama geworden van onze lieve dochter Tess. Wij zaten nog volop te genieten en op een roze wolk, toen wij drie (3!) maanden later een positieve test in onze handen hadden. Wauw, jullie mogen het best weten.. wat waren wij geschrokken en lichtelijk paniekerig. Maar toen wij het eenmaal beseften, gingen wij er natúúrlijk voor. Onze knappe zoon Levi werd geboren op, jawel, 22 februari 2018! Tess kreeg het allermooiste cadeau voor haar 1e verjaardag, een broertje.

Naast trotse mama zijn, werk ik drie dagen per week bij LED Technologies als secretarieel/administratief medewerkster. Ik heb het hier onwijs naar mijn zin, leuke collega's en een fijne werk sfeer. Kleine 10 minuten rijden (ja ik ga met de auto) en ik ben om mijn werk. Dit is echt ideaal, ook in combinatie met de kinderen wegbrengen naar oma of naar de kinderopvang. Sinds ik mama ben, vind ik het ontzettend leuk om te fotograferen. In de meeste gevallen fotografeer ik natuurlijk mijn kinderen, maar foto's maken van anderen vind ik ook echt leuk om te doen.

Mijn man heeft een eigen schildersbedrijf 'HDJ Schilderwerken', en werkt fulltime. Vaak brengen wij de avonden en weekenden gezellig samen door als gezin!

De kids hebben de allerleukste én allerliefste tante die ze zich kunnen wensen, alleen woont deze leuke tante in Spanje! Wij proberen elke dag met elkaar te video bellen, zodat Tess en Levi haar ook gewoon zien. Gelukkig komt ze zo'n 4x per jaar naar Nederland en gaan wij elke zomer daar naar toe. Desondanks we elkaar dus af en toe wel zien, missen we elkaar enorm! Helaas is mijn vader, en dus de opa van Tess en Levi in juni 2014 overleden. Goh, wat een gemis is dit zeg. Hij had zo'n geweldige opa geweest, ik weet het echt zeker! Hij was altijd zo comisch, lief en vooral spontaan. Gelukkig is onze lieve (o)ma nog wel bij ons, ze doet zó haar best voor iedereen. Ik zie aan Tess en Levi, hoe ontzettend blij ze met haar zijn. Ze vinden het altijd zo leuk en gezellig bij oma, bij oma mag natuurlijk ook alles!

Zó, dat was mijn voorstel ronde. Ik heb jullie nog heeeel veel meer te vertellen, maar dat lezen jullie in mijn volgende blogs. 

Liefs Kim x

5 jaar geleden

mijn oudste scheelt 1 jaar en 3 weken met zijn zusje. het zijn tropenjaren zoals iedereen zegt (daarnaast huis gekocht en verbouwd, 3 keer verhuisd (van tijdelijk naar tijdelijk naar t echte huis) en toen nog een broertje erbij. maar ze hebben t geweldig met elkaar!

5 jaar geleden

Wat leuk om te lezen dat het een soort van vaker voorkomt haha! Ik ervaar het echt als onwijs leuk. Tess en Levi zijn nu 1 en 2 jaar, ze hebben zoveel aan elkaar. Tess speelt vaak echt nog het moedertje uit terwijl Levi bijna net zo groot is en al sterker is haha. Heel comisch is het ook echt! ♡

5 jaar geleden

Wat leuk om te lezen! Het is ook echt leuk nu. Tess en Levi zijn inmiddels 1 en 2 jaar en ze hebben echt heel veel aan elkaar! ♡

5 jaar geleden

Hoi Kim, hier ongeveer hetzelfde verhaal. 8 juli 2016 mama geworden van een zoontje en 3 maanden later weer zwanger (niet gepland). Op 24 juni 2017 bevallen van een dochter. Leuk om te lezen dat er meerdere mensen zijn die zo’n kort leeftijdsverschil hebben tussen hun kindjes.