Snap
  • Mama
  • borstvoeding
  • Momlife
  • Corona
  • winkelsdicht

Net bevallen in de eerste corona golf.

Wat vond ik dit vreselijk

27 maart was in net bevallen van mijn zoontje, nu al weer iets meer als 9 maanden geleden.

Als eerste ging mijn wasmachine kapot op dag 2, niet gek na al die overvolle was die de kraamhulp er in gooide. Maar op dat moment heb je gewoon geen puf om je ergens mee te bemoeien..

Toen kwam ik er achter dat ik maar een voedings bh had gekocht.. Niet heel handig als de melk je om je oren vliegt en je kindje er af en toe ook weer wat uit gooit, over die bh.. Dan maar op pad in de hoop dat je ergens een voeding bh kan scooren, de helft van de winkels waren natuurlijk dicht, en laten bezorgen duurde nog een week. 

Nergens.. nergens kon ik een voeding bh vinden. Helemaal overstuur en boos op de hele wereld mijn moeder weer opgebeld met krokodillen tranen. Die hormonen werkten op dat moment ook niet helemaal mee natuurlijk.

Ook had ik het fijn gevonden als ik wat steun en hulp had kunnen krijgen van familie/vrienden. Ik ben nou eenmaal een jonge moeder, en ookal denk ik dat ik het allemaal zelf wel aan kan, overviel die verantwoording mij toch best wel in het begin.

Gelukkig heb ik nu mijn draai gevonden in het moeder zijn en de corona pandemie. Heel veel spullen bestel ik nu, en ik ga alleen nog maar naar de supermarkt voor de boodschapjes. Uiteraard nu alles optijd en goed voorbereid !