Snap
  • Voeding
  • Mama
  • energieommamatezijn

Negen maanden op negen maanden af

Niemand die je verteld dat je nog maanden lang nodig heb om...

Negen maanden op en negen maanden af. Ook wel het 4e trimester genoemd. Jay is tien maanden dus ben ik officieel ontzwangerd.. 

Helaas wordt ontzwangeren niet veel besproken. Niemand die je verteld dat je nog maanden lang nodig heb om te herstellen van het krijgen van een kindje, dat je maanden lang nodig heb om jezelf weer te worden. Het wordt onderschat en dat is jammer.. In deze maatschappij draait het er bijna om hoe snel je weer aan het werk gaat na het krijgen van je kindje. Want zeg nou eerlijk er wordt sneller gevraagd 'wanneer ga je weer werken?', ' hoelang duurt je verlof nog?', inplaats van 'hoe voel je je?' of 'neem je tijd!'

Mijn hormonen zijn nog niet in balans, vermoeidheid wordt meer en soms is het ritme van een gezin van vier nog steeds zoeken. Een peuter en baby is geweldig leuk maar het is ook veel en daar heb je energie voor nodig. Het is normaal en het hoort erbij. 

Het is wel erg fijn als je jezelf kan helpen door hulp van voedingssupplementen. Buiten het mama zijn kam ik al jaren met de klachten rusteloze benen. Door het nemen van de mamagnesium van @femmegetic merk ik dat al een hele lange periode geen last heb gehad van de rusteloze benen, en eerlijk? Dat is echt een verademing... 

De meeste moeders die ik zie of spreek worstelen met energiegebrek, vermoeidheid, stress of een van welbekende klachten die ik hierboven benoem. @femmegetic is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor moeders om ze te ondersteunen bij het allermooiste, mama zijn. Ik raad het iedere mama aan! 

Onthoud lieve mama er is een hoop veranderd en je mag de tijd nemen om volledig te herstellen op je eigen tempo om weer de beste versie van jezelf te worden.