Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Neem jij genoeg ontspanningsmomenten?

Iedereen heeft weleens een verwen moment nodig. Gewoon even tijd voor jezelf. Word je vrolijk van, doet je goed. Tegenwoordig wordt er veel verwacht van mama’s, waardoor je bijna vergeet dat het ok is om ook ontspanningsmomenten te nemen.

Ontspannen wat is dat??!

Ja echt, soms lijkt het alsof we vergeten zijn wat ontspanning betekend. Een opfrisser voor allen die het even vergeten zijn: ontspannen= een rustige omgeving betreden en tot rust komen. Iedereen geeft een andere definitie aan dat “tot rust komen’. Voor de 1 betekend dat, je kindje voor een middagje naar oma brengen om vervolgens heerlijk een paar uur in bed te liggen.

Gemiddeld heb je 7,5 uur slaap nodig per dag. Vrouwen met kleine kinderen, slapen vaak korter dan de aanbevolen uren aan slaap.

Spa en schoonheidssalon

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om naar een schoonheidssalon te gaan of naar een spa. Deze vorm van ontspanning is goed, omdat je dan echt bewust een verwenmoment voor jezelf neemt. Het is een soort cadeautje. In feite zeg je dan: I love me!

Een weekendje ertussenuit

De ultieme ontspanning is om een weekendje ertussenuit te gaan. Heerlijk in een hotel. Geen zorgen, alleen maar genieten. Alles wordt voor je geregeld en even niet koken. Er is wel een klein nadeel, want meestal kost het wel wat. Een weekend in een hotel kost al gauw 100- 200 Euro per persoon.

Maar niet getreurd…want babyhuyswebshop.nl komt met een geweldige actie. Gratis 3 hotelovernachtingen voor 2 personen! Bij besteding van 100 euro, krijg je deze kaarten er gratis bij. Komt dat even mooi uit, kun je toch dat kinderstoeltje halen voor je kleintje of nieuwe positiekleding voor jezelf (shoppen = voor sommigen ook ontspanning).

 

Hoe ontspan jij?