Snap
  • Mama
  • moeder
  • verpleegkundige
  • Nachtdienst
  • kletspraat
  • nachtblog

Nachtdienst

Hoi allemaal! 

Een aantal weken geleden werd ik door mamaplaats benaderd met de vraag of ik niet wat vaker een blog zou willen schrijven. 

Ergens lijkt mij dit heel leuk, ik heb namelijk een erg chaotisch, druk leven waarin van alles gebeurt en af en toe van mij afschrijven is dan wel lekker. Maarja, wat moet ik dan schrijven? En wie zegt dat jullie zitten te wachten op verhaaltjes over mijn leven? Ik kreeg wat leuke tips en vannacht bedacht ik mij, hey laat ik daar nu maar wat mee doen! 

Gek tijdstip zul je misschien wel denken, klopt! Ik ben verpleegkundige en zit momenteel in de nachtdienst. Op dit moment was het even wat rustiger en ja, ik moet wat om wakker te blijven. Het perfecte moment dus om na lange tijd weer eens een (mini) blog te schrijven. 

Als mama van een zoon van inmiddels bijna 12 en een dochter van bijna 2 maak ik genoeg mee. Maar naast mama ben ik ook nog steeds dat meisje dat alles graag net een beetje anders doet. Meisje, want ookal heb ik inmiddels de leeftijd van "een vrouw" bereikt, zo volwassen voel ik mij echt nog niet hoor hahaha. Ik zit vaak boordevol impulsen, wil overal aan meedoen, meehelpen en ga zo maar door. 

Ik zal na vandaag dus weer geregeld wat posten op mamaplaats, gewoon om lekker even van mij af te tikken. Misschien vermaak ik er naast mijzelf nog iemand mee. 

Mocht je het leuk vinden, volg mij dan! Tot snel x

P.S. In het kader van open en transparant zijn dacht ik, ik doe er ook lekker een duffe nachtdienst selfie bij. 

P.P.S. Op insta en tiktok post ik ook geregeld wat, neem vooral een kijkje --> itsjelees 

1 jaar geleden

Dank je wel 😃

1 jaar geleden

Ik heb gelijk even een kijkje genomen op je pagina natuurlijk, wat doe je dat leuk zeg!

1 jaar geleden

Gezellig hoor! Ik ben ook niet zo'n verhalen schrijver ik maak liever vlogs :)