Snap
  • Mama
  • Relatie

Na de vakantie...een nieuw begin

Na de heerlijke vakantie land ik weer met beide voeten op de grond en kom erachter dat daten nog steeds hetzelfde gaat als 15 jaar geleden..

Lang hoef ik niet te wachten op een berichtje van Tom..alleen komt het s'nachts. Ik zie het pas in de ochtend en verschiet van kleur als ik het berichtje lees..Tom schrijft: Ik kan niet slapen en denk aan jou en alle stoute dingen die ik met je wil doen..Ik weet niet zo goed wat ik terug moet sturen..is dit wat we nu gaan zijn? Wil ik dit? Ik had een beetje een romantisch beeld van Tom en dit past er niet zo in maar ja het is natuurlijk een man..Wat maakt het ook eigenlijk uit? Ik ben toch single en laten we eerlijk zijn ik heb ook behoeftes. Ik stuur iets terug dat op het randje van grappig/sexy zit en niet veel later stuurt hij een foto van zichzelf in een net pak want hij gaat zo aan het werk. Potverdorie wat is het toch een lekker ding, ik heb echt een zwak voor mannen in een mooi pak..De toon is gezet en een paar dagen lang vliegen de sexy berichtjes en foto's over en weer. Dan trek ik de stoute schoenen aan en vraag hem wanneer we elkaar gaan zien? Hij verrast me door direct te antwoorden: Vrijdagavond alleen thuis? Ik heb zaterdag een congres bij jou in de buurt..Ik verslik me in mijn slok thee als ik het lees..wow hij gaat er maar meteen vanuit dat hij mag blijven slapen..Maar ja het is niet dat we elkaar voor het eerst gaan zien natuurlijk en ik heb hem aardig uit zitten dagen dus ik kon dit aan zien komen. Ik stuur terug dat ik wel kan onder voorbehoud van een oppas. Hij stuurt een hartje terug..O my god ik heb nieuwe lingerie nodig kan ik alleen maar denken..De dagen erna bereid ik me voor op zijn komst, belachelijk ik lijk wel weer een puber..en wedden dat hij nergens last van heeft..Op vrijdag ruim ik het hele huis op en breng zoon naar een vriendje voor een logeerpartijtje. Ik ga uitgebreid in bad en trek wat moois aan, nu is het wachten op Tom. Hij had rond etenstijd gestuurd ik kom eraan eerst nog even naar de sportschool..Tsss je hebt een spannende date denk ik..kan die sportschool niet een andere keer. Maar goed misschien is dat zijn voorbereiding..Ik installeer mij op de bank en ga even tv kijken, op de valreep besluit ik toch weer iets anders aan te trekken en dan gaat eindelijk de bel! Ik doe open en daar staat hij dan met een tas en zijn pak voor de volgende dag in zijn handen. Hoi zeg ik..de zenuwen gieren door mijn keel..hij ziet het aan me en in 1 beweging zet hij zijn spullen weg en neemt me in zijn armen. Hi hoe is het, ben je een beetje ontspannen? Hij ruikt natuurlijk weer heerlijk en de spanning valt van me af..

7 jaar geleden

Heeerlijk die spanning, vind het zelf gewoon spannend om je verhaal te volgen haha!