Snap
  • Mama

Na de regen komt er zonneschijn

Naast de letterlijke na regen komt zonneschijn van vandaag is het gelukkig hier in huis ook weer een stuk meer zonneschijn!

Afgelopen week heb ik wat vaker moeten werken dan normaal. Nouja eigenlijk heb ik meer dagdiensten gewerkt. De laatste tijd heb ik veel avonddiensten gewerkt (ik werk dan van 15.00-23.00) . Ik kan dan altijd nog een groot gedeelte van de dag met mijn zoontje doorbrengen. Nu was ik afgelopen week dus al om 7.00 de deur uit tot een uur of 16.00. Als ik dan geluk heb kan ik hem nog net een kus geven als ik de deur uit ga, maar meestal ligt hij nog te slapen. 

Nu dus de figuurlijke regen. Afgelopen week moest mijn zoontje dus echt helemaal niks van mij hebben. Als ik hem bij mijn ouders ging ophalen ging hij hard huilen als ik binnen kwam en hoefde ik ook echt niet te proberen om dicht in de buurt te komen. Hij rende bij wijze van spreken nog net niet weg. Waar hij bij mijn ouders een en al vrolijkheid was, was het bij mij (en mijn man) een en al chagrijnigheid. Mijn man mocht in ieder geval nog bij hem in de buurt komen en daar was hij in ieder geval iets gezelliger, maar leuk waren de avonden niet. Dit ging dus een aantal dagen zo door, maar bij mijn ouders was er niets aan de hand. Ik begon enorm aan mezelf te twijfelen. Doe ik dan iets verkeerd?  Is het bij opa en oma dan zoveel gezelliger? Ook dacht ik aan de eenkennigheid. Alle scenario's passeerden de revue. 

Maar gelukkig was daar de zonneschijn. Twee aaneengesloten dagen vrij en de hele dag tijd voor mijn kleine man. Dat begon gisteren een erg gezellige dag met zijn drieën. Omdat het te slecht weer was om de vrijmarkten af te struinen werd het pannenkoeken eten! Wat heeft hij zitten smullen. Wat kan je  dan van genieten van zo'n klein mannetje *smelt*.  Vandaag had ik een dagje samen met de kleine boef. Hij heeft de hele dag samen met me gespeeld en met me lopen geinen (het is een echte clown af en toe). We zijn samen naar het winkelcentrum gegaan en daar heeft hij goed zijn praat- en zangkunsten laten horen.  Heerlijk hoe iedereen dan lachend naar hem kijkt. 
En vanavond kwam hij naar me toe lopen om uit zichzelf een kus geven ! *dubbel smelt* ( dit is dus erg uitzonderlijk daar het alles behalve een knuffelkont is!)

Ik geloof dus echt dat hij boos was/ last had van het feit dat ik lange dagen van huis was. Ik hoop dat hij daar ook een beetje zijn weg in gaat vinden want de komende tijd staan er vaker dagdiensten op de planning. 

Gelukkig was er in ieder geval vandaag de spreekwoordelijke en letterlijke zonneschijn na de regen!

 

7 jaar geleden

Hihi lief! Ik hoop het maar!

7 jaar geleden

Hij is gewoon eigenlijk heel graag bij zijn lieve moeder! ;)