Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • reizen

Na 5 jaar weer op vakantie.

Heerlijk op vakantie riepen de meeste mensen altijd om me heen... nou daar dacht ik altijd anders over,

Heerlijk op vakantie riepen de meeste mensen altijd om me heen... nou daar dacht ik altijd anders over, het was altijd een ramp voor ons! Onze eerste 2 kinderen sliepen werkelijk nergens anders dan thuis in hun eigen bedje.

Na onze eerste vakantie 8 jaar geleden met ons eerste kindje veranderde werkelijk alles. Toen wij na 3 weken terugkwamen wilde hij werkelijk niet meer op zijn eigen kamertje. Ik moest zelfs elke avond bij zijn bedje zitten totdat hij sliep ook al was hij pas 8 maanden. Tuurlijk heb ik hem in het begin laten brullen maar hij gaf echt niet op en na een paar avonden ga je toch echt aan de buren denken! Ook woonden we toen nog bij mijn ouders in dus het maakte het nog 'moeilijker'. Het resultaat was dat ik voor 3 jaar niet meer met mijn man meeging..(mijn man komt uit Roemenie en we hebben daar ons eigen huis).

Toen drie jaar later onze dochter kwam was ik eigenlijk wel verplicht om de kleine aan mijn schoonfamilie te tonen. We waren daar inmiddels begonnen met het bouwen aan een ander huis dus we moesten met zijn vieren op 1 kamer bij zijn zus in huis. Gezellig maar je begrijpt het al een grote ramp! Ik had het toen echt gehad, gelukkig is mijn dochtertje wat makkelijker met slapen dus ze accepteerden terug in Ned haar eigen bed met kamer weer. Maar ik zag het toch echt niet meer zitten om op zo'n manier met vakantie te gaan want relaxen was er niet bij!

Nu 5 jaar later en weer een kindje rijker en een nieuw huis zag ik het weer helemaal zitten. Nu moet ik ook zeggen dat ons derde kind een super makkelijke meid is, ze was 1 week en sliep de nachten al door. Overdag slaapt ze ook nog lekker 2 uurtjes wat mijn andere 2 al met 1 jaar al niet meer deden, dus moeders zag het weer helemaal zitten.

Na twee dagen en 1 nacht in de auto kwamen we vermoeid  in Roemenie aan en onze twee meiden sliepen in hun kamertje alsof ze er al jaren sliepen. We hebben een super vak gehad, elke dag 45 graden...eigenlijk te warm!

We hebben genoten, zijn een weekje naar de zwarte zee geweest en verder heerlijk gerelaxed, de drie weken waren zo om en ik vond het super jammer om naar huis te gaan. Na 5 jaar geen vak te hebben gehad en mijn schoonfamilie niet te hebben gezien zie ik het nu weer helemaal zitten om weg te gaan en heerlijk te genieten samen met mijn gezinnetje, nu weet ik pas dat je met een kleine wel kunt genieten om op vak te gaan.

Wat hebben we genoten, ik kan niet wachten tot de volgende vakantie.

groetjes Monique