Snap
  • Mama
  • mamajarig
  • happybirthdaymam
  • mijnkindjes

my life

Voor het eerst in jaren vierde ik me verjaardag weer als single woman/mommy. En ooooo echt wat heb ik genoten, opzich vier ik het nooit me verjaardag, al jaren geen zin meer in. Zeg ook elk jaar "ik vier het niet wordt ik ook niet ouder" hahah. 

Maar nu kwamen er toch veel vrienden en me zus kwam ook eventje, maar ook omdat we onze vriendin in het zonnetje gingen zetten, en beetje plagen die wordt vandaag dag na mijn verjaardag 40 jaar. 

Ik zelf ben nu 37jaar geworden, ik heb de dood in ogen gekeken in 2009 heel erg ziek geweest, was toen al mama van me toen 5jarige dochter, inmindels is zij nu 15 en wordt over 3maand al weer 16 jaar. ben samen met haar heerlijk uit eten geweest, ze had een prachtige thee doos, en regelde een vuurwerk fonteintje om mij haar mama in het zonnetje te zetten. 

Mijn dochtertje van 4jaar had een super mooie tekening gemaakt, een baby in een kinderwagen, ik zei ooooo wil je nog een broertje of zusje, ze kijkt me bedenkelijk aan en zegt, "nouuuu nee doe dat maar even niet mama"   hahaha

Mijn zoontje van 3jaar had ook een super mooi tekening gemaakt, en mijn dochtertje van 1,5 jaar ach die ging voor het gebak hahaha 

Ik heb een turbelent leven, heb kids met special needs en ik hou van ieder kind even veel. Ze laten me lachen, huilen, en vooral genieten van elke dag. Soms is het zwaar en soms is het makkelijk. Maar mijn les dit jaar op mijn verjaardag waar in alle mensen om me heen en voor al mijn kindjes, me feliciteerde en verwende met een kleinigheidje, heb ik weer geleerd love evrey day en geniet vol op van alles wat er is en komt. 

In moeilijke en mooie momenten ik hoop dat ik nog vaak me verjaardag mag vieren met hun allemaal. (al zou ik nu wel graag dan 37 blijven hahaha en niet met het vieren verouderen) zo kan ik nog langer genieten en van iedereen houden die om me heen zijn.