Snap
  • Mama
  • #zwangerschap

Mooie & zware tijd part 1

Het begin van alles

Hallo allemaal ik ben nieuw hier en zal mij eerst even kort voorstellen.

Ik ben Samantha en woon in het mooie plaatsje Koewacht in het lage zeeuws Vlaanderen.

Ik ben 22 jaar en 4 jaar samen met mijn vriend. En ondertussen mama van een zoontje met de naam Liam.

Ik wil mijn avontuur graag met jullie delen het was een mooie tijd maar vooral de laatste loodjes bevalling en herstel waren vrij heftig.

Elke dag post ik een nieuwe blog met weer een stukje van mijn verhaal.

Part 1

2,5 jaar samen met mijn vriend zijn zus zwanger veel vrienden om me heen zwanger het begint toch wel wat te kriebelen maar ik ben nog te jong ben nog maar 20 jaar vriendlief wilt het nog niet pff ja begrijp het wel maar wat lijkt het me zo mooi hoe zou het voelen zo mini mensje in je buik?  Een half jaar later ondertussen 21 jaar en 3 jaar samen kwam vriendlief thuis van zijn zus en zij hij kom we gaan er voor! Ik was juist ongesteld dus de pil niet meer gepakt. Ovulatie testen gekocht maar ik vond geen eisprong en de maand er op ook niet en die maand er op ook niet.. ik moest duidelijk ontpillen! En dan de 4e maand bam een eisprong! Komaan schat we gaan ervoor!  Ik ben nog nooit over tijd geweest dus toen ik al 2 dagen te laat was wist ik al hoelaat het was mijn vriend zij wacht nog ff met testen het is nog wat vroeg maar dat geduld had ik niet dus deed de test en jahoor duidelijk zwanger! En toen moest ik wel even slikken het is zover ik krijg een kindje! 

Morgen rond 20.00 komt part 2 De reacties & het eerste trimester online! 

.