Snap
  • Mama
  • Relatie
  • toekomst
  • geluk
  • nieuw

Mooi om waar te zijn.

Hai allemaal ik ben hier helemaal nieuw. İk wens jullie veel leespleizer. En natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie der van gaan vinden.

Voor de honderdste keer misschien want me moeder heeft al meer dan duizend keer gezegd dat ik behoorlijk kan overdrijven, kijk ik naar mn telefoon om te zien of Mike me gebeld heeft. Nope. Dan niet hoor ik vind heus wel iets wat ik kan doen zonder aan Mike te denken. Alleen weet ik nog niet wat dat kan zijn. 'Nu sta op lekker ding je kan het' zeg ik tegen mezelf. Knijp zachtjes in mijn wangen en doe de deur open van mn slaapkamer. Het is niet echt mijn slaapkamer want ik woon samen met mijn tante in een villa in frankrijk waar ze werkt. Omdat ik hier voor 9 maanden moet komen werken mocht ik bij haar blijven logeren en heb zelfs een eigen slaapkamer gekregen. Gelukkig anders mocht ik helemaal niet naar frankrijk komen van mijn moeder onlangs ik al 27 jaar ben. ‘Zolang je niet getrouwd ben mag ik alles over je zeggen’ en ja wie ben ik om haar tegen te spreken. Als mijn kleine prinses niet ziek is zou ik het allemaal niet accepteren zeg ik altijd tegen mezelf. Ja, mijn kleine Maria heeft al sinds haar geboorte al zoveel meegemaakt. Als nog kan ze blijven lachen. Super trots ben ik op haar. (Eigenlijk is ze niet zo klein. Maria is vorige maand 24 geworden.) Daarom doe ik ook braaf wat mijn moeder zegt want ze heeft het al allemaal zo druk. Mijn vader zie ik al bijna 3 jaar niet. Af En Toe belt hij mij of ik bel hem en dan word het een gesprek van 2 min maximaal. Hij is zo vaak vreemd gegaan waar hij tijd voor had wanneer mijn moeder in het ziekenhuis was met mijn zusje. Onlangs alles is hij met een meisje van 30 jaar samen, 25 jaar jonger dan hem. Stiekem ben ik blij dat mn moeder van hem af is. Zij is er al gelukkig allang al overheen en heeft zelfs 1 keer per maand een blinde date waar ze hoopt de juiste kerel te vinden. Wat ik bedoel met juiste kerel? Geen idee eigenlijk want ik heb de juiste ‘kerel’ ook nog niet ontmoet.

Zachtjes loop ik naar beneden en hoop dat ik niemand van het huis hoef te zien. Naast mij en mijn tante is er nog ook een tuinman, Mijn oom Henk. Hij is niet mijn echte oom maar zo voelt dat wel. Stiekem zie ik ook dat hij een oogje heeft op mn tante. De eigenaar van het huis is weduwe en heet Sandra. Zij woont samen met haar twee zoons alleen. Niet zomaar zoons. Die twee zijn zo knap dat ik soms onbewust langer naar ze kijk dan dat het de bedoeling is. Leo vindt het allemaal wel grappig en we kunnen samen best lol hebben maar Theo is heel afstandelijk en dat maakt hem nu juist zo interessant. Met zijn felblauwe ogen waar hij zo de macht over je kan hebben. Hij is mooi gespierd. Zo vaak heb ik gedroomd dat hij met zijn gespierde lichaam aan me zit. Maar om dat te doen moet hij mij eerst aankijken en merken dat ik hier ook leef. Wat volgens mij helemaal niet never gaat gebeuren. Zachtjes loop ik door de hal het is nachts en iedereen slaapt. Zo'n groot huis en zooo stil. İk durf soms niet eens adem te halen. Voor de kamer van Theo blijf ik even stil en wil graag binnenkijken puur om te zien hoe hij slaapt. Of hij tijdens zijn slaap er misschien liever uit kan zien. It's possible. Natuurlijk durf ik het niet en loop naar de keuken. Van al die stress heb ik erg dorst gekregen. Misschien moest ik Mike helemaal niet vertrouwen. İk doe de koelkast open en pak wat melk en schenk wat in mn favoriete beker. Sandra is heel vriendelijk en gastvrij. Ze heeft zelf gezegd dat ik in het huis mag logeren. Zolang ik maar wil. İn het begin vond ik het wel moeilijk maar na een bepaalde tijd begon ik het zoals iedereen normaal te vinden. ‘Dat hoor je in een glas te doen’. İk schrik me rot en laat bijna mijn beker vallen. Theo. God. Hij is zo knap in zijn strakke t shirt. Zijn spieren zijn zo zichtbaar waar ik zo graag aan wil zitten. Zijn ze echt zo hard. Waarom voel ik me altijd zo klein naast hem. Maar dan moet ik denken hoe ik eruitzie in mn oude pyjama van Mickey Mouse. Mijn haren zitten slordig in een staart. Theo kijkt me nog steeds aan wachtend op een antwoord. ‘ehh ik vind het ehm zo lekkerder’. Wat kon ik anders zeggen. Theo knikt en loopt weer naar zijn kamer. Hij is zo droog. Had ik maar wat anders gezegd. Misschien een vraag gesteld dan zou hij langer blijven. İk blijf even staan om bij te komen. Puur omdat hij me bang gemaakt heeft maak ik mezelf wijs. İk haat het wanneer ik stotterend praat wat ik dus bijna nooit doe. Het laatste keer was toen ik mn vader betrapt had met een wijf in mijn eigen slaapkamer.