Snap
  • Mama
  • geld
  • moeder
  • Gelduitgeven

Money money money

Kan op 2 manieren gezongen worden, de manier van "the o'jays" money money money MONEEEEEYY. Of op de vrolijke ABBA style. Toevallig is ABBA mijn zwakke punt dus "money money money must be funny" en ja hij gaat nog verder.

Maar het gaat over het funny gedeelte. Want geld uitgeven, ik kan het niet. Alhoewel, niet voor mijzelf. Voor mijn man, kinderen of andere is het geen probleem. Maar voor mijzelf? Ik gun het mijzelf gewoon niet.

Zo kan ik een vol mandje ergens hebben, en het volgende moment leg ik alles weer terug. Waarom ik dat doe? Geen idee, ik geef het liever aan een ander uit.

Nog een voorbeeld. Wij zijn aan het verbouwen in huis (korte inleiding van dit voorbeeld) P!NK kwam naar Nederland, kon aan kaartjes komen, 80 euro. Had graag gewild, groot fan en heb alle cd's van haar. Maar dan komt de twijfel, 80 euro is ook 5 dozen schroeven of wat rollen isolatie.

Daarin tegen ging mijn man kleding kopen. Even ruim 320 euro, snap ik en gun ik hem ook. Hij moest ook wel wat nieuwe kleding. Dan denk ik niet aan wat dozen schroeven of rollen isolatie.

Alhoewel voor die 320 euro had ik 4x naar P!NK kunnen gaan.

Lastig hoor, een moeder te zijn. Of nou ja om gewoon mij te zijn.