Blog header image

Mommy's planking challange, week 1#

2# De eerste week van Mommy's planking challange zit erop!! Hier een blogje over hoe het ging!

Oooh, lekker makkelijke challange, lekker kort. Even een minuutje doen alsof ik een plank ben.. Pff.. Wat is daar nou moeilijk aan. Stopwatch aan, ennn.. GO!

Hmm.. Dit is opzich best zwaar, waarom begin in al te trillen na de eerste 10 seconden? Ik ben echt een slappie.. Nog 15 seconden.. Duurt laaaanngg!!!

Mommy's planking challange is door mij overschat. Maar ik heb gezond doorzettings vermogen en ik heb de week vol gemaakt! Morge is mijn "rustdag", ik heb hem niet echt nodig maar ik pak hem toch maar.

Hier is mijn schema, keurig netjes ingevuld :)

Aan het begin heb ik de challange meerdere keren op een dag gedaan, goed verdeeld over de dag. Het was goed te doen. Toch hoe dichter je bij die minuut komt hoe zwaarder het word. Vooral als er halverwege een peuter van 14 kilo op je benen gaat zitten en wil paardje rijden.. Maar deze mama geeft niet op! Ik ga door! Ik wil mijn pre-zwangerschap buikje zooo graag (zo veel als mogelijk is) terug!! 

Van de week, drie dagen into the challange zei mijn vriendje tegen mij: 'Wooh, je buik is al echt veel strakker hoor!'. Hahaha, ja vast! Wel lief dat hij me motiveerd en me bij staat. Zelf heeft hij ook een minuut planking volgemaakt. Hij vond het zwaar!! 

Mommy powerr!

My water challange ging ook wat lastig.. Mijn oorspronkelijke doel was 8 glazen water op een dag. Maar dat is niet te doen. Dan zou ik op een dag: 2 koppen koffie+8 glazen water+1 glas sap of ice tea+(soms) een kop thee(=te veel!) moeten drinken!! Ik heb mijn doel dus bijgesteld naar 6 glazen op een dag. Dit is realistischer en haalbaar voor mij. Met 6 glazen vocht extra op een dag moet ik al 3x meer naar de wc dan normaal! Maar ik voel me wel beter! Ik heb ook het idee dat mijn huid beter word (serieus). 

Toch is my water challange niet elke dag gelukt. Er is natuurlijk geen goed excuus maar mijne is dat ik bij vrienden was en vandaag weer voor het eerst aan het werk, eerste werkdag na 3 weken vakantie. WAS LEUK!! 

Aankomende week ga ik er weer met volle zelfvertrouwen tegen aan!!

Lindsy83
6 jaar geleden

hihi dat trillen weet ik nog heel goed :) Heel veel succes volgende week! You can do it!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Dankuuu! :)