Snap
  • Mama
  • mamaplaatscollab
  • droetkerbakken
  • koekjesmetdroetker
  • liefthuisad

Mommy Me-time dankzij Dr. Oetker en mijn mini bakkers…

Als er iets is waar onze mannen dol op zijn, dan is het wel bakken… Appeltaarten, MonChoutaarten, allerlei soorten koekjes, cakejes en vanaf nu ook Shortbread. De mannen gingen speciaal voor mij aan de slag, zodat ik even een momentje voor mezelf kon hebben met een kopje koffie en mijn lekkernij.

Dr. Oetker fan

Ik vind bakken met de kinderen heel leuk, maar wil niet dat ze de concentratie verliezen en uiteindelijk alleen in de keuken staan. Dus het moet niet te lang duren of te moeilijk zijn. Daarom ben ik groot fan van Dr. Oetker. Makkelijk, snel, duidelijk en goed te doen voor de kinderen. Ze zien voor hun ogen de verschillende ingrediënten in iets lekkers veranderen en die lepel aflikken hoort natuurlijk ook bij de bak vreugde.

Shortbread (No bake)

Oven aan… Roept onze middelste bijna standaard als wij vragen; ‘wat moeten we doen?’ Wanneer we gaan bakken. Maar deze Shortbread is No Bake. Ook wel eens leuk voor de afwisseling. Wij gingen voor een Shortbread met nougatine en witte chocolade topping, omdat ik wel hou van iets knapperigs, zoals de nougatine. De shortbread bestaat uit drie lagen. Koek, karamel en de chocolade. De mannen vonden het natuurlijk een feest om bij het aansnijden te zien of alles gelukt was en of alle lagen netjes waren.

Ow en nog een belangrijk tipje… De shortbread is machtig, dus het lijken kleine stukjes, maar echt… meer heb je niet nodig.

Me time…

En toen was het tijd voor me time… Want wat de mannen maken moet uiteraard geproefd worden. Dus ik mocht een momentje voor mezelf met een koffie en een koekje, al vind ik stiekem samen het eindresultaat proeven ook heel leuk… Die bekkies van die mannen…

Winnen…

Wil jij een koekpakket van Dr. Oetker winnen om samen met je mini te bakken? Ga dan samen aan de bak en deel het resultaat op Instagram met #koekjesmetdroetker en volg @droetkerbakken_nl

2 jaar geleden

Wat een gezellige foto!!

2 jaar geleden

Krijg hier meteen trek door!