Snap
  • Mama
  • Fashion
  • Love
  • Momlife
  • Loveyourself
  • takecareofyoufirst

Mommy in Style!

Stylecoach en mijn liefde voor mode!!

Nadat ik moeder werd van Daley en Quinn heb ik op veel of eigenlijk alle gebieden mijzelf moeten hervinden. Zeker in de eerste maanden, het eerste jaar kwamen wij naast een hele heftige medische molen ook terecht in de welbekende rollercoaster van voeden, verschonen, in slaap wiegen en zorgen voor. Ik vergat mijzelf compleet en nam nergens meer de tijd voor, ook niet om mij fatsoenlijk aan te kleden of even te gaan shoppen. Iets wat altijd heel erg mijn ding was. Ik wist ook niet meer wat ik aan wou en “kon”. Ik had mijzelf wijsgemaakt dat die gescheurde spijkerbroek echt niet meer aan kon nu ik moeder was en die roze blazer was misschien ook net wat te heftuug als moeder! Herkenbaar?

Naast die mentale struggle was mijn lijf ook compleet veranderd en heb ik na mijn zwangerschap de meest grote miskopen ooit gedaan wat betreft kleding. Ik veranderde mijn stijl en was daardoor nog minder mijzelf. In plaats van dat ik een probleem oploste, hield ik het hiermee in stand! Ik voelde mij niet mijzelf, gedroeg mij niet als mijzelf en kleedde mij niet als mijzelf en hoe werd ik dan ooit weer mijn oude vertrouwde zelf?

Uiteindelijk heb ik deze cirkel weten te doorbreken en ben ik gewoon weer een jeans met scheuren en die gekke blazer met tijgerprint gaan dragen!! & I love it!! Zou dat niet heerlijk zijn, just being you again?

Mijn overtuiging!Ik ben ervan overtuigd dat kleding mega veel doet met je mindset en dus ook met je gevoel over jezelf. Op het moment dat je een rot dag hebt en je blijft rondlopen in je pyjama ga je je ook niet beter voelen. Maar op het moment dat je toch dat ene leuke jurkje aantrekt en een make-upje opdoet, voel je je alweer net wat meer mens!

Mijn idee & DoelNu in mijn omgeving steeds meer meiden moeder worden, zag en hoorde ik hen heel vaak deze zelfde strijd met zichzelf voeren en zo kwam het idee tot stand om mijn hulpverleners verleden en gevoel voor mode samen te laten komen en hiermee hopelijk heel veel moeders en wie weet zelfs jou, te gaan helpen!

Ik heb lang nagedacht over hoe dit het beste te doen omdat ik uit eigen ervaring weet dat de eerste jaren met een kleintje heel veel tijd en money van je vragen. Maar omdat het JUIST daarom zo belangrijk is om ook aan jezelf te denken heb ik er uiteindelijk voor gekozen om drie verschillende trajecten te ontwikkelen en aan jou aan te bieden. Deze trajecten zijn op mijn site helemaal uitgewerkt en beschreven, bekijk ze rustig en maak de keuze die het meeste bij jou en jouw situatie aansluit.Je hoeft natuurlijk niet meteen een heel traject af te nemen maar op mijn site, youtube kanaal en Instagram deel ik heel veel over fashion, hopelijk kan ik je daar verder inspireren op dit gebied!! Ben je wel geïnteresseerd in een traject, kijk dan even de video hieronder waarin ik een moeder help tijdens een traject!! Wil je meer weten? Stuur mij dan even een berichtje via mijn site of mijn Instagram.

Aanstaande woensdag 3 april ben ik bij Now Fashion in Putten en geeft ik daar voor maar 25 euro een verkort Mommy in Style traject!! Interesse? Stuur mij dan even een berichtje via eerder genoemde kanalen!! 

Wat een super leuk en goed concept! Weet zeker dat je hier veel mama’s mee kan helpen. ?

5 jaar geleden

Ik was voor de komst van de kinderen al heel tevreden met mijn afgedragen kleding. Het zit gewoon zo lekker en ik voel mij er fijn in. Afgelopen weekend trouwde mijn zusje. Mijn moeder heeft mij gesmeekt of ik dan voor een keer niet in mijn tuinbroek en (kap) laarzen wilde komen maar gewoon iets fatsoenlijks. Ik heb samen met mijn dochter een nieuwe blouse gekocht en nieuwe Timberlands. En ja het voelde fijn om er netjes uit te zien, maar eenmaal thuis trek ik dan toch snel mijn oude kloffie aan. Ik ga voor dat geld dat ik heb uitgegeven liever iets leuks met de kinderen doen! Ieder zijn keuze. Ik vind overigens dat jij wel hele leuke betaalbare combinaties maakt. Misschien maakt mijn tuinbroeken en kaplaarzen collectie ooit nog eens plaats voor een bundleofjoyce combi! Ik weet je te vinden!

5 jaar geleden

Aaahh Miranda, wat super tof dat je hier je verhaal wilt delen!! en wat herkenbaar haha, goed van je schoonmoeder!! That's a keeper!! En heel erg bedankt voor je lieve woorden, al is het er maar 1 dan vind ik het fantastisch!!! Heel erg bedankt, you made my day <3

5 jaar geleden

Misschien meteen hele zware vragen hoor, maar had je dat voor de kids ook? en is het voor jou dus helemaal prima zo!!! Lekker zo laten want het gaat erom dat jij je er fijn bij voelt!!! Of slokt het leven, de kids en alles eromheen je zo op dat je jezelf er de tijd en aandacht niet voor gunt maar zou je wel anders willen en je daar dan prettiger bij voelen?