Snap
  • Mama
  • #momlife
  • #fashion
  • #workingmom
  • #struggles

Momlife Issues

Comfortabel or Sexy?

Momlife struggels 

Waar ik al even tegen aan loop sinds ik moeder ben is het te weinig tijd hebben voor mezelf. 

En dan bedoel ik vooral het douche en leuk aankleden. En wat trek je dan aan? Als je de hele dag met je baby in de weer bent die zo af en toe het heerlijk vind om over je heen te spugen haha. 

Ik wilde nooit zo’n moeder zijn die makkelijk gekleed ging en haar haren afknipte. Maar wat snap ik die vrouwen nu goed! 

Helft van de tijd als ik thuis ben loop ik in mn spijker of joggingsbroek met een trui aan en een knot op mn kop, zodat hij niet alle haren uit mn hoofd kan trekken (dit lukt hem alsnog natuurlijk maar goed haha)

Zelfs als ik naar mijn werk ga heb ik niet altijd meer de tijd om mijn makeup te doen omdat de ochtende toch altijd chaotischer lopen dan je vooraf gepland had. 

En dan zie ik moeder om me heen die in mijn ogen er perfect uit zien en alles op een rijtje lijken te hebben. En dan denk ik: HOE? Hoe doen ze dat?! En waarom lukt het mij niet?!

Aangezien ik niet alleen moeder ben maar ook nog een jonge vrouw en een vriendin heb ik me voorgenomen in 2021 meer tijd en aandacht aan mn eigen uiterlijk en gardarobe te gaan geven. 

Sexy en comfortabel kan namelijk heel goed samen!

Ps: op mn vrije dagen loop ik nog steeds met die knot op mn kop en makeuploos door het huis. 

Maar he kleine baby stapjes;) 2021 is pas net begonnen 😊

Tips zijn altijd welkom trouwens. 

X

3 jaar geleden

Tip? Je kind(eren) leren dat ze niet de hele dag de volle aandacht hoeven te krijgen. Als mama even bezig is (met zichzelf), dan moet het maar even wachten (als er geen noodsituatie is). Is trouwens ook gunstig voor de latere termijn. Als volwassene is het ook handig als je geleerd is te wachten. Scheelt een hoop stress.