Snap
  • Mama
  • zwanger
  • Zwangerschap,
  • mola
  • partiële
  • mola,
  • stilgeboren,

Mola, 1 jaar later

Morgen alweer een jaar geleden, de dag die ons leven compleet op de kop zette. Maar ondanks alles heeft het ons vooral veel liefde gebracht!
Youngmoms's avatar
6 jaar geleden

Hoi! Wat fijn om te lezen van iemand die heeft meegemaakt en toch ook wel gevoeld heeft wat ik/wij voelen. Maar ook écht herkenbaar. 4 januari was onze positieve test. Ik heb ‘hem’ (partiële mola) net achter de rug.. vrij recent te horen gekregen dat de waardes 0 zijn en we weer zwanger (ook al een zoontje van bijna 2) mogen raken. Echter moest ik na de curretage weer aan de anticonceptiepil natuurlijk, wat ik overigens nog steeds zit (durf niet meteen weer zwanger te raken), maar ik heb nu dus tussentijdse bloedingen? Ook weer het opgeblazen gevoel en de krampen laag onderin de buik.. ik zoeken op internet over terugkerende mola, vond eigenlijk niks, maar dacht trek de stoute schoenen aan en vraag hoe anderen mede molamoeders dit hebben ervaren? Ik ga toch morgen de gynaecoloog bellen want icm stemmingswisselingen maak ik me zorgen of de cellen toch weer groeien..

MamaLaura's avatar
6 jaar geleden

Ik zit er helaas ook middenin. Ik wacht alleen op de uitslag of het een (partiële) Mola betreft. Mijn zwangerschap is deze week op natuurlijke wijze gestopt. Ik was 9 wk zwanger. Bij mijn eerste echo kwam het vermoeden en vervolgens ben ik in de Mola rollercoaster terecht gekomen. Heel verdrietig allemaal en wat een spanning voor de uitslag.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij NathalieNotteberg?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.