Snap
  • Mama
  • missen
  • angst
  • Moedergevoel
  • Achterlaten

Moeite om mijn meisje af te geven..... ?

Vanaf het moment dat onze kleine meid op deze aardbol leeft, heb ik er heel veel moeite mee om haar af te geven of achter te laten bij iemand 

( uitgezonderd mijn vriend natuurlijk ) 

Nu zij 7 maand is en zij de afgelopen dagen met Pasen toen ik zelf moest werken, bij mijn ouders is geweest, en mijn schoonmoeder gisteren heeft opgepast, is dit wel een klein beetje veranderd en ben ik het positief gaan bekijken, maar wat was dit moeilijk zeg. 

In de kraamweek begon het al; de kraamverzorgster zij tegen me dat ik naar boven moest en maar even lekker bedrust moest gaan pakken. Maar.... Fenna zou beneden blijven zodat ik echt mijn rust kon pakken ( ik ben erg veel bloed verloren en was veel duizelig en erg wit ) die ik echt wel nodig was eigenlijk.

Maar ik wou echt absoluut niet naar boven zonder Fenna, en anders bleef ik gewoon lekker eigenwijs beneden zitten zodat ik haar lekker dicht bij me had. 

De kraamverzorgster wees me er nogmaals op dat ik mijn rust echt wel nodig had, maar ik kon het gewoon echt niet, mijn gevoel zij me dat ik bij haar moest blijven en haar niet achter moest laten, dus ben ik de gehele dag beneden gebleven. 

Dit heeft mijn leven best wel beheerd..... en dat doet het nu nog steeds! 

Binnenkort meer hierover, dus blijf mijn pagina in de gaten houden als je nieuwschierig bent geworden! 

4 jaar geleden

Ja ik heb ook gezegd dat ze mee moest naar boven, maar in eerste instantie vondt ze dat ik zelf maar even mijn rust moest pakken, i.p.v. met Fenna naar boven te gaan, want dan ben je toch meer met je kleine bezig dan met jezelf! Uiteindelijk zijn we alsnog samen naar boven gegaan! ?

4 jaar geleden

Als je kraamverzorgende het zo nodig vond om jouw boven op bed te hebben had je toch met je kleine boven kunnen liggen. Je wilt als moeder gewoon je kleine bij je hebben. Ik liet ze ook niet beneden liggen terwijl ik boven was. En als ze je baby boven hoort kan ze er toch naar toe als jij ook boven bent. Loslaten is gewoon moeilijk