Snap
  • Mama
  • huilen
  • slaap
  • huisarts
  • Radeloos
  • #machteloos

Moeilijke dagen

pff soms heb ik van die dagen dat ik denk wat doe ik fout? Kan ik iets goed doen?  Die kleine kan eindeloos huilen en ik kan alles proberen en het stopt niet. Op dat soort momenten kan ik zelf ook in huilen uitbarsten.. Het zullen wel sprongetjes zijn denk ik dan, maar onze dochter is ook iemand die vecht tegen haar slaap en gewoon niet toegeeft daardoor slaapt ze overdag ook amper. Ze gaat 1.5 dag per week naar het kinderdagverblijf en daar slaapt ze prima liggen ze haar in bed dan valt ze inslaap.. Als ik dit thuis doe draait het 9 van de 10 keer uit op huilen eindeloos en in slaap vallen ho - maar. Op die dagen denk ik van wat doe ik nou fout of anders en waarom lukt het thuis niet? Vaak valt ze spelend in slaap en dat zijn dan hazenslaapjes van 10 min tot uurtje op het kinderdagverblijf slaapt ze ongeveer 2 uur en dat zeker 2 keer over een hele dag.

Vorige week was het helemaal heftig ze was de week ervoor ziek, hoesten en benauwd (ze piepte helemaal) naar huisartsenpost geweest en een puffer gekregen, gelukkig knapte ze aardig op! Maar wat voel je je machteloos zo klein en dat ze zich dan zo moeten voelen niet kunnen vertellen waar ze last van heeft. Vervolgens de week na het ziek zijn werd ze s'nachts rond 02 uur wakker huilend schreeuwend krijsend alles wat we deden hielp niet... Uiteindelijk zetpil gegeven en tussen ons in bed gelegd vechtend tegen de slaap en het gene waar ze last van had viel ze uiteindelijk in slaap. Uiteindelijk weer naar de huisarts geweest, die zag geen gekke dingen misschien last van tandjes? of van haar trommelvliezen maar daar zat zoveel oorsmeee voor dat ze dat niet duidelijk kon zien. 2 dagen voor het slapen een zetpil ingedaan en dan sliep ze de nacht door nu gaat het gelukkig weer goed en heb ik geen zetpil meer hoeven geven!

Wat kun je je als ouders machteloos voelen, maar ook radeloos kunnen ze maar zeggen wat er is . De vermoeidheid maakt me vaak geirriteerd en met mijn temprament is dat soms nog wel eens een uitdaging...

Meer papa's en of mama's die zich hierin vinden of ervaring mee hebben?

Loulou92's avatar
3 jaar geleden

Nou ik ben oprecht fijn dit is te delen met iemand. Ik vind het moeilijk er over te praten. Andere romantiseren alles zo terwijl ik echt denk.. hoe dan? Hebben jullie het nooit is zwaar? Is alles dan perfect?! Hoop voor jullie echt snel op rust. En mocht je ooit een wonder gevonden hebben dat helpt hoor ik het graag. Ik ben vandaag bij een osteopaat geweest. En die heeft wat wat onderzocht etc. En raadde mij pro biotica aan. Wie weet heb je daar nog wat aan. Ik woon in amersfoort hier zit een hele fijne osteopaat praktijk!

MomShar's avatar
3 jaar geleden

Zo herkenbaar onze kleine meid is vorige week ook ziek geweest koorts 40 graden hoesten en benauwd drama heb zoveel bij de dokter gezeten met haar. Ook een virus lichte symptomen van RS. Gister nacht hebben wij weer een heftig nacht gehad wat betreft het huilen en niks was goed😥 wij denken krampen maar ook hier ziet de dokter niks ergs, en wil niet de zeikerd zijn die naar de dokter blijft gaan. Het faalende gevoel is inderdaad vreselijk en de vermoeidheid maakt het zeker niet makkelijker. We kunnen er niks aan veranderen maar ik snap je gevoel tegen over je dochter. Heel weinig mensen praten daarover soms is dat wel nodig en lucht het ook alleen maar op. Voor jullie ook succes en het gaat beter worden. Fijn dat je een reactie heb geplaatst en je verhaal heb willen delen met mij! ❤️

MomShar's avatar
3 jaar geleden

Prettig te lezen dat ik niet de enigste ben 🙈

Kcoppens's avatar
3 jaar geleden

Zo herkenbaar, hier precies hetzelfde gevoel 🙈

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij MomShar?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.