Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Moeders voor moeders

Wie is Moeders voor Moeders?

Tegenwoordig krijgt één op de zes paren te maken met verminderde vruchtbaarheid. Kunstmatige bevruchting kan voor hen de kans op zwangerschap doen toenemen. Moeders voor Moeders Moeders voor Moeders is een landelijk actieve organisatie. Zij maakt deel uit van het farmaceutische bedrijf MSD. Moeders voor Moeders wil graag de kinderwens van paren met vruchtbaarheidsproblemen vervullen. Daarom zamelt zij urine in van zwangere vrouwen. Hieruit wordt het hCG-hormoon gewonnen, dat vervolgens door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt voor het vervaardigen van geneesmiddelen voor vruchtbaarheidsbehandelingen.

Wat doet Moeders voor Moeders?

Moeders voor Moeders zamelt urine in van pril zwangere vrouwen in Nederland. Uit deze urine wint MSD het hCG-hormoon. Van dit hormoon worden geneesmiddelen gemaakt die een rol spelen in het behandelen van vruchtbaarheidsproblemen. Zwangere vrouwen kunnen op deze manier dus stellen met vruchtbaarheidsproblemen helpen. Daarom zoeken wij constant zwangere vrouwen die mee willen doen aan Moeders voor Moeders.

Meld je aan en maak kans op een EchoBon t.w. v € 100,-

12 jaar geleden

Ik heb 2 keer meegedaan. Alles was altijd prima geregeld. Bij de derde woonden we al in Duitsland, dus kon ik niet meer meedoen.

12 jaar geleden

Ik heb ook meegedaan, goede zaak hoor!

12 jaar geleden

Ik heb al 3x meegedaan, je krijgt ook een leuk kadootje vooraf en achteraf...

12 jaar geleden

Dit vind ik een goede actie, want er zijn vele vrouwen die moeilijk zwanger kunnen worden. Zou graag hebben meegedaan, maar ik ben al verder met mijn zwangerschap. Voor alle moeders die tot wel de juiste weken behoren, zou ik zeggen: Doe mee!