Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Moederdag....het was weer een feest!

Het was weer een feestje, Moederdag! We werden zondagochtend wakker en de eerste die ik naast me zag was mijn oudste zoon van 5 jaar. Hij lag nog lekker te slapen. Ik had me snel gedouched en de ontbijttafel klaargemaakt.

'Hé' hoor ik opeens...'Mam, je moest wel op bed blijven liggen hoor'. Snel pakten ze de zelfgemaakte cadeautjes uit de kast (waar ze normaal nooit in mogen komen, dus dat was dubbel spannend natuurlijk). Vol trots kreeg ik van 2 kanten veel cadeautjes. M'n jongste spruit had het moederdagcadeautje al een week geleden achterovergedrukt. Het was geen cadeautje voor mama maar voor hemzelf! :-)

Van m'n oudste zoon kreeg ik een enorm leuk boodschappenlijstje. Het is een houten bord dat ontzettend mooi versierd was in allerlei frisse en vrolijke kleurtjes met daarop een kassarol bevestigd. 'Daar kun je mooi de boodschapjes op schrijven mam'. En hij had nog een kleurplaat gemaakt en een rood hart met een leuke tekst erop.

Vervolgens staat mijn dochter naast me te glunderen met een cadeauverpakking dat bijna groter was dan dat zij zelf is. Ze had de verpakking versierd met allerlei afdrukken van haar hand in allemaal vrolijke kleurtjes. Er zat een zelfgemaakt bonbonschaaltje in, vrolijk versiert met heel veel gekleurde stippen.

Uiteraard konden de kusjes en zoentjes niet ontbreken. Ze waren zo trots en blij, maar ze hadden dan ook zo goed hun best gedaan! Natuurlijk is moeders trots en blij. En de kast staat ook gelijk vol en vrolijk met al dat moois.

Zijn jullie ook zo verbaasd en verrast door die leuke zelfgemaakte cadeautjes? En met hoeveel trots en liefde dat wordt gegeven? Zo leuk! Echt genieten!