Snap
  • Mama
  • Moeilijk
  • mooi
  • moederdag
  • verdriet
  • blijdschap

Moederdag, een knuffel voor iedereen ♡

Omdat moederdag niet voor iedereen een fijne dag is ♡

Dé dag om je moeder eens goed in het zonnetje te zetten, of zelf als moeder verwend te worden door de kinderen. Voor veel vrouwen een mooie dag, maar ook voor veel vrouwen juist een moeilijke dag.

Niet iedereen heeft de kans om haar moeder in het zonnetje te zetten, om zoveel verschillende redenen. Omdat ze niet meer leeft, omdat ze geen goede band hebben met hun moeder, of omdat hun moeder geen kans had om voor ze te zorgen.. En niet iedere vrouw wordt in het zonnetje gezet, omdat ze geen kinderen heeft. Vrouwen die misschien wel moeder zouden willen zijn, maar die geen kinderen kunnen krijgen. Of vrouwen die een kindje zijn verloren, of misschien wel meerdere kindjes moeten missen. Vrouwen die een kind hebben die uit huis zijn geplaatst.

Ook voor mij is moederdag niet alleen een leuke dag. Want ook ik heb geen moeder meer om in het zonnetje te zetten. Ik kan niet meer tegen mijn moeder zeggen hoeveel ik van haar hou, wat een lieve, zorgzame moeder zij is. Want dat was ze!

Maar toch is moederdag voor mij nu ook weer een mooie dag, omdat ik wél twee lieve kindjes heb, waar ik heel veel van hou!

Een dikke knuffel voor alle lieve mensen die hun moeder kwijt zijn, die nooit een moeder hebben gehad, die zelf moeder hadden willen zijn en voor alle lieve moeders die een kind zijn verloren... 🖤

En voor alle mama's die gelukkig nog wel een moeder hebben. Die ook kinderen mogen hebben, hoop ik natuurlijk dat moederdag een mooie dag zal zijn & dat ze lekker verwend zullen worden, want dat verdient elke mama 💗

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij GerlindeGuijt?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.