Snap

Moederdag

Hoewel het natuurlijk super leuk is dat 'we' een eigen speciale moederdag hebben komt deze, net zoals zo veel andere feestdagen, met een hoop verplichtingen.

Hoewel het natuurlijk super leuk is dat 'we' een eigen speciale moederdag hebben komt deze, net zoals zo veel andere feestdagen, met een hoop verplichtingen. 

Zeg nou zelf, als er twee oma's en een omi in het spel zijn, en je zelf ook nog wel wat wil genieten op je vrije zondag, waar ga je dan naar toe?

Ik snap dat ik in een luxepositie zit, er zijn veel te veel (jonge) vrouwen in mijn omgeving die hun moeder moeten missen en zouden willen dat ze in mijn situatie zouden zitten. Zoals ze zeggen, my heart goes out to you.

Gelukkig wonen oma en oma redelijk dicht bij elkaar, omi wat verder uit de buurt dus dat valt voor het gemak dan maar af. Oma en oma is te combineren, maar ben ik de enige die daar eigenlijk niet zo'n zin in heeft? 

Vriendlief zegt dan doodleuk dat we niet naar de oma's hoeven gaan, dat we ook thuis kunnen blijven of wat leuks kunnen gaan doen, maar dat is ook weer zo iets...

Waarschijnlijk zal het er op neer komen dat ik (hopelijk) een ontbijtje op bed krijg ;-), een mooie tekening, en dan douchen en naar oma 1 voor de lunch. Daarna door naar oma 2 voor het diner, en hopelijk rond kinderbedtijd weer thuis. 

Of zullen we dan toch lekker thuis blijven?

Wat doen jullie met Moederdag?

10 jaar geleden

Over mijn moederdag hoef ik zelf niet lang na te denken. Voor mij wordt het een gewone zondag, we ontbijten namelijk altijd op zondag uitgebreid ;-). Maar ik moet wel zelf het cadeautje klaar zetten wat Quin heeft gemaakt op de psz. Papa is aan het varen dus moeten we het met zn tweetjes doen. Helemaal niet erg natuurlijk. Wil gezellig met hem cakejes gaan bakken. Mijn eigen moeder is er niet meer en mijn schoonmoeder hebben we geen contact meer mee en Omi woont aan de andere kant van het land. Het wordt voor ons een lazymamasunday.

10 jaar geleden

Oh, maar ze krijgt van ons zondag wel een leuk cadeautje,hoor! Maar ik bedoel dat we niet perse op die dag overal naar toe hoeven, dat kan ook op een andere dag zijn.

10 jaar geleden

mijn MOEDER moest daar staan... hecht aan deze dag veel meer waarde...

10 jaar geleden

grappig dat jullie er zo over denken, Nienke en Suus, mijn hecht aan deze dag veel meer waarde dan aan bijvoorbeeld haar verjaardag. Ze verwacht zeker geen grote cadeaus, mijn zusje en ik kopen meestal iets leuks samen.