Terug
Blog header image

Moeder zijn met depressie (5)

Of ik het nu wil of niet, al meer dan de helft van mijn leven worstel ik al met depressie.......
Lindsy83
6 jaar geleden

Ai, lijkt het eidnelijk wat de goede kant op t gaan krijg je dat voer je heen... Ik hoop dat het schrijven van dit alles je gaat helpen om het een plakje te geven. Ook hoop ik dat jij en je kinderen snel weer op zullen knappen. Een hele dikke knuffel!

Tamarakelly
6 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Dat hoop ik ook! Maar alvast een tipje van de sluier mijn moeder is er nog steeds gelukkig. Al 11 jaar leeft ze met deze vorm van kanker en hopelijk blijft ze nog vele jaren bij ons. Maar van me af schrijven is iets wat me ook is aanbevolen. Dus daarom ook nu een blog gestart. En ja het doet me ook wel goed. Al kom ik er nu ook wel weer achter dat ik meer heb meegemaakt dan ik dacht. Had het alweer een beetje weggestopt denk ik.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik ben heel blij om te lezen dat je moeder er nog steeds is! Dan weet je ook waar jij je kracht vandaan hebt, want jullie zijn allebei vechters! Fijn dat het schrijven wel helpt. Ik zal je blogs blijven lezen en geef je zo nu en dan knuffelwaar nodig ;)

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!