Blog header image

Moeder zijn met depressie!

Of ik het nu wil of niet, al meer dan de helft van mijn leven worstel ik al met depressie.
Lindsy83
6 jaar geleden

Wat naar wat je mee hebt moeten maken! Ik hoop dat je het een klein beetje een plekje kan geven door het op te schrijven. Neem de tijd, want het zit zeker diep bij je! Knuffel!

Chiara
6 jaar geleden

Herkenbaar... Hoe zulke ervaringen impact kunnen hebben op de rest van je leven op zo'n kwetsbaar punt in je leven... Dat iemand zijn moment van plezier belangrijker vindt dan de gevoelens en traumatisering van een ander.. Zulke dingen vergeet je niet, maar de uitdaging is om het een plek te geven en ermee te leren leven... Hopelijk lukt dit je, of is dit je inmiddels al gelukt... Heel veel sterkte in ieder geval...

Tamarakelly
6 jaar geleden

Dank je wel! Ik ben het nog aan het leren. Maar veel dingen hebben een plekje gekregen, maar nog niet alles.

Tamarakelly
6 jaar geleden

Het zit zeker diep. Maar ik ben het aan het leren allemaal een plekje te geven. Dank je!

Tamarakelly
6 jaar geleden

Ah wat lief! Dank je wel!

AvE
3 jaar geleden

Hoi TamaraKelly. Wat mooi rn dapper dat je je verhalen deelt op deze manier. Ik ben 38, moeder van 2 kids en zelf opgegroeid met een moeder met een depressie. Omdat ik nu graag iets wil betekenen voor andere gezinnen doe ik voor mijn werk onderzoek naar veerkracht en eigen kracht van gezinnen die te maken hebben met een depressie van de ouder. Door meer te weten te komen over waar moeders kracht uit putten, wat wél goed gaat en waardoor dit lukt, hoop ik een bijdrage te leveren aan een nog betere ondersteuning voor ouders en kinderen, die afgestemd is op wat echt nodig is voor het gezin. Heb je interesse om met mij in contact te komen over het onderzoek? Groet Anouschka ( a.heitlager@fontys.nl)