Snap

Moeder van 3kids, zwanger van tweeling

Hoi,

Ik ben een moeder van 3 kinderen en zwanger van een tweeling mijn kinderen zijn nu 8,7 en 3 jaar jong, ik word gezegend met 5 kinderen dank u god dat ik het zo druk ga krijgen maar ben erg thankfull voor dit grote gezin dat ik krijg, maar ben er wel gelijk klaar mee hoor hierna gaat de boel op slot, boek gesloten deurtje dicht hahaha.

Maar erg spannend wel, een tweeling had dat nooit verwacht, dat dit mij zou overkomen. Krijg nog een leuke jongen en meisje erbij. Mijn dochter is ook erg blij, eindelijk denk zij, een zusje erbij hoera hoera zingen en springen doet ze dan, eindelijk een zusje met wie ik dan kan spelen, Die bengels van mijn broertjes pfff, hun zijn vaak samen leuk met hun toet toet aan het spelen en ik met me popje alleen, echt niet leuk hoor zegt ze dan zo zielig.

En nu kan ze niet wachten tot haar zusje op aarde komt, ojee ik zie het al voor me, kan ik mama leuk helpen met luiers verschonen flesje geven zoo fijn aaaaa gillend zooo blij. Ik ben een blije mama dank u god voor deze zegen.

11 jaar geleden

Wauw, gefeliciteerd hoor. Ik heb zelf 4 kinderen, waaronder een tweeling. Mijn kinderen zijn allemaal meisjes. De oudste is net 5, de tweeling is 3,5 en de jongste wordt over 4 maanden 2

11 jaar geleden

dank je wel allemaal voor jullie leuke racties, nog een een maandje te gaan en dan gaan ze me inleiden brrr beetje eng nu nog. met een tweeling weet ik totaal niet hoe en wat maar wel erggg spannend hou jullie op de hoogte voor meer nieuws van mij en onze 2ling

11 jaar geleden

Gefeliciteerd! Dat wordt dubbel genieten!!

11 jaar geleden

Wouw gefeliciteerd!!