Snap
  • Mama
  • mamaplaats
  • moederschap
  • ondernemendemoeders
  • mamaplaatsacademy
  • vrouwelijkeondernemers

Moeder en succesvol ondernemer, dat kan!

Met de MomBoss cursus op Mamaplaats Academy kom je een heel eind!

Herken jij dit?

Je bent al gestart met je bedrijf : Je hebt je ingeschreven bij de KvK, een website gemaakt en bent al bezig met zichtbaar zijn op social media.Je hebt al een doelgroep voor ogen en probeert met ze in contact te komen. Alleen lukt dat nog niet helemaal. Ze reageren amper op je berichten en je krijgt weinig interactie.

Je hebt een to-do list die eigenlijk nooit helemaal af komt waardoor je continu een bepaalde druk voelt om weer iets te moeten gaan doen. Je combineert nu thuisscholen met je baan en het huishouden en je denkt. Hoe kan ik nu nog tijd vrij maken voor je bedrijf?

En je bankrekening, laten we het daar maar helemaal niet over hebben. Je stopt zoveel tijd en energie in je onderneming maar de cijfers laten dat nog niet zien. Soms dan vraag je je wel eens af :’Waarom ben ik hier aan begonnen?’

Voel je dat je klaar bent om nu écht een succes te maken van je bedrijf?

In mijn  programma de Momboss Methode gaan wij 14 weken aan de slag met het creëren van een stevige basis van jouw bedrijf.

Ik leer jou : 

Eerst ontdekken wie jij bent als ondernemer. Aangezien je echt van binnen mag gaan voelen wat jij hier te doen hebt. Zodra jij helder hebt wat je kernkwaliteiten zijn, kan je jezelf daarmee als ondernemer onderscheiden

Wat je nodig hebt als ondernemer om succesvol te gaan worden. Zoals een onweerstaanbaar aanbod voor jouw ideale klant, waar die geen ‘nee’ meer op kan zeggen.

Omgaan met de cijfers. We gaan niet alleen met je omzet aan de slag maar ook met wat jij wil overhouden voor je huishoudpotje. We maken samen een financieel plan maar ook een actie plan zodat je weet hoe je dit kan gaan behalen.

Hoe je kunt verkopen vanuit verbinding. Zo gaat verkopen niet meer als verkopen aanvoelen.

Structuur aanbrengen in je business, zodat je weet wanneer je wat kan gaan doen. Zodat je weet wat jou te doen staat en dat je doelgericht aan de slag kunt gaan.

Plannen als een échte Momboss. Zo kan jij de tijd die je hebt in het leven besteden aan wat jij écht belangrijk vindt. Ik leer je hoe je kunt werken in focus uren zodat je je to-do list WEL af gaat krijgen.

Kortom, je hebt een bedrijf zoals jij dat graag voor ogen ziet. De tijd die jij er dan insteekt klopt bij de omzet die jij wil maken. Zodat je weer met plezier aan en in je bedrijf werkt.

Wat zit er allemaal in dit programma?

We starten week 9( Maart 2021), het programma duurt tot week 22 (Juni 2021).

14 weken toegang tot de Momboss Methode, waar je in 7 modules alle onderdelen van een stevige basis van je bedrijf bij langs gaat : Het creëren van een onweerstaanbaar aanbod, je ideale klant nog dieper weten te formuleren, financiën en een actie plan , leert verkopen vanuit verbinding en er komt structuur in jezelf en in je business.

Tijdelijk : 2 x individuele coachcall van 30 minuten via Zoom. Waar we samen even kunnen kijken naar jouw business.

7 Masterclasses en 7 Q&A’s waar je mij live al je vragen kunt stellen.

Je word gekoppeld aan een buddy zodat je samen elkaar committent kan houden. Zo kun je samen elkaar versterken in dit programma.

Toegang tot een besloten groep met de de andere deelnemers van de momboss methode ,waar je elkaar kan inspiratie, vragen kunt stellen , en feedback kan geven. 

Mocht je meer willen weten ga dan naar : https://academy.mamaplaats.nl/cursus/momboss-methode/

Snap