Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • kleding
  • trends
  • najaar

Modetrends najaar 2011

De klassieke 70's look is iedere herfst weer een hot topic. De mooie bruintinten doen het altijd goed in het najaar en zijn perfect te combineren met allerlei andere kleuren en trends. Voor een klassieke look kun je het dragen met bordeaux rood, mosterdtinten, donker groen of denim. Wil je liever een moderne variant? Combineer die klassieke camel jas dan met de colorblocking trend, die we nog kennen van de zomer. Je retro stijl krijgt een verrassend effect door kleuren als felroze en oranje.

Knitwear is ook goed vertegenwoordigd en vaak afgezet met stukken leer. Over leer gesproken: leren jassen, leren jurken, rokken, broeken en zelfs blouses zijn in. Punk en rock invloeden voegen een pittige touch toe. Een trend die deze winter gaat doorzetten, zijn de maxicoats, maxijurken en maxirokken in doorzichtige stoffen.

We zien dit najaar ook veel wijd uitlopende broeken en superchique blouses, al dan niet met sjaaltje of strik. omdat hij altijd kan, neutraal en elegant is. Het fijne aan 70's chique items is dat ze lekker tijdloos zijn. Een goede investering voor je kast, dus. Heb je hulp nodig bij het aanvullen van je kledingkast? DressImpress Image & Styling heeft professionele stylisten die je kunt inhuren voor het herschikken van je garderobe. Je kunt eventueel gaan shoppen met een Personal Shopper om het ontbrekende aan te vullen.

Kijk op Dressimpress voor uw eigen gardarobe management