Snap
  • Mama
  • zoon
  • dochter
  • gezin
  • moederschap
  • genieten

mmh_mama.bo stelt zich voor!

Hi, Bo hier

Hi, Bo hier! 

Moeder van 3, vrouw van 1 en baasje van Bonny. 

Ik wil jullie graag mee nemen in mijn proces van beter worden na een Burn-out. Maar eerst wil ik me-zelf en mijn gezin even aan jullie voorstellen.Mijn man Peter is gek op hardlopen, ik mag hem dan ook geregeld aanmoedigen. Zelf ben ik al tevreden als ik een flinke ronde heb gewandeld. Maar anyway ik was na de Marathon van Rotterdam bijna net zo moe als hij denk ik.

Dan hebben we een zoon van 8 jaar, Mees. Mees is een gezellige eigenzinnige jonge man die zeer gevoelig is voor alles wat er om hem heen gebeurd. Heel fijn wanneer wij iets mankeren maar soms ook erg lastig voor hem omdat hij het snel op zichzelf betrekt. Hij laat zijn haren voor de tweede keer lang groeien om te doneren. HOE TROTS word je daar van als mama! Ik wil jullie in een latere blog wat meer over hem vertellen.

We hebben een  tweede zoon Milow van 6 jaar. Milow heeft een jaartje langer gekleuterd leeft heerlijk in zijn eigen fantasie wereld en is heel creatief. Hij kan soms uren in zijn kamer spelen en hele "nieuwe werelden" bouwen. De film WONDERPARK kennen jullie die? Nou zo iets, alleen dan niet met de achtbaan in de achtertuin maar wij hadden heel veel erkenning in de film. De bevalling van Milow was erg pittig en wij denken ook dat hij hier nog steeds last van heeft. Hij huilt al van af baby af aan veel nu nog steeds huilt hij om het minste of geringste. Maar ik ken ook geen kind dat zo intens van het kleinste diertje kan genieten. Ik denk ook dat er niemand op de wereld bestaat die zo veel van mij houd als Milow.

Oké en nu de kers op de taart onze dochter Hanna. Hanna is 20 maanden oud. Toen ik 16 weken zwanger was overleed mijn schoon vader. Ik denk dat zij iedereen hier door heen heeft gesleept! Ze is zo vrolijk lacht overal om en is heel makkelijk in de omgang. Wij konden en kunnen haar overal mee naar toe nemen en past zich heel snel aan. Hoe fijn! Ze heeft haar eigen Instagram account omdat ik het heerlijk vind foto's van haar te maken. De jongens willen ook niet zo graag meer op de foto hihi.

Onze Golden retriever Bonny is net zo oud als Mees. Ze is zijn beste vriendin, ook de andere kids zijn ook gek op haar. Ze word een dagje ouder maar ze is nog zo gezellig en druk. 

Kortom een mooi gezin waar ik heel trots op en blij mee ben!!

XOX Bo