Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Misschien wel de idiootste emotie ooit

En maar slikken, met een brok in je in keel

En maar slikken, met een brok in je in keel. Kan ik het . Ik zou het toch moeten kunnen, stel je niet aan. Ja ik kan het niet, nee ik kan het niet. Schat, wil jij het voor me weggooien?

Laatst kregen we van mijn broer een oude oplaasbare tuimelaar. Zo groot als ons meisje. met een bel er in. Steenvast stond hij in de woonkamer. Iedere dag, het was een pinguin, wees ons meisje er vrolijk naar wanneer je vroeg, waar is de pinguin? De pinguin kreeg een kniffel wanneer je zei;" geef pinguin maar een knuffel". Er kwam dan een innige omhelsing. Het mooiste was, wat ik onlangs al eerder blogde, dat ze een pinguin in een boekje zag, begon te kraaien van pret en naar de tuimelaar rende.

Vanmorgen was pinguin leeg.....helemaal in elkaar gezakt. Ooo wat zag het er triest uit. Ons meisje keek wel vreemd maar besefte het nog niet zo. Bij de vleugel zat rrn groot gat niet te repareren.

Maar toen moest ie weg. Al die mooie herrinneringen. Een brok in mijn keel. Ik kon het niet. Het eerste speeltje van mijn meisje weggooien. De vuilcontainer in. Papa mocht weer het vuile werk opknappen. Erg he?

10 jaar geleden

Oeiiiiiii dat doet pijn. Laten we maar hopen dat je dochter niet heel verdrietig is! Maar goed dat de goed heilig man snel komt!

10 jaar geleden

Ik kan me voorstellen dat het pijn deed. Ik heb net de toverstaf van mijn dochter kapot gemaakt. Haar lievelingsspeelgoed, dus ik voel me heel schuldig! Min schoonmoeder gaat een nieuwe kopen voor Sinterklaas.

10 jaar geleden

Dat zullen wij ook wel moeten. Is ook heel gezond. Maar nu deed het mama hart heel pijn.

10 jaar geleden

Soms is het inderdaad lastig om spulletjes weg te doen. Ik doe het wel anders heb ik geen ruimte meer in huis;)