Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Misschien herkennen moeders dit….

Mijn ochtend verliep heel normaal. De meiden hadden heerlijk samen op de kamer geslapen en ze werden rond 7.15uur wakker, waar ik natuurlijk heel tevreden mee kan zijn.

Megan geeft aan dat ze nog lekker ff bij zus wil liggen en ik leg haar bij Suzannah in bed. Dat vind ze heerlijk zo ’s ochtends en dat doen we dan ook elke keer als het lukt ze bij elkaar te laten slapen. Na 10min begin ik met het aan kleden van Megan, ze moet immers naar de peuterspeelzaal en ik wil niet dat mijn man straks zo moet haasten. Hij brengt Megan altijd weg en ik haal haar weer op.

Zo rond 7.45 zit Megan aan een broodje met Yoki naar Dora te kijken en ik zit met Suzannah op de bank een fles te geven. Heerlijk! Mijn man zet vast koffie en ik krijg een gevoel over me heen dat deze ochtend niet meer stuk kan………..

Hoe kon ik me vergissen!

Vanaf het einde van het flesje ging het helemaal mis! Mijn man krijgt een telefoontje van zijn werk en hij moet direct weg. Dus ik moest me snel aankleden om Megan weg te kunnen brengen. Dus snel Suzannah in de box en wassen/aankleden! Om 8.10uur zit ik aardig in de plooi dus ik denk nu snel de meiden in de jassen hijsen en lopen maar. Het is ongeveer 10min lopen en ze moet er rond 8.30 zijn dus dat ga ik redelijk redden….

Megan: “Mama? Mama poept?!” uhhhh tja snel maar even een luier doen en ja hoor een behoorlijke volle luier en het was nog maar net goed gegaan. En nu raad je het vast al: Daar kwam Suzannah ook nog even met een volle luier! En alles wat daarbij kwam. Echt alles zat onder. De moeders onder ons zullen nu vast wel een beeld hebben van wat ik bedoel met alles zat onder ;-)

Dus Suzannah zo goed en zo kwaad als het ging helemaal schoon gemaakt en schone kleren aan. Op dit moment maakte ik me helemaal geen drukte meer over op tijd zijn. Toen ik terug was heb ik eerst even een lekker bakje koffie genomen en bijgekomen van deze ochtend die rustig begon en uit monde in een race tegen de klok.....

11 jaar geleden

@els: Het is wat minder makkelijk te lezen maar ohhh zo waar :D hahahah Geweldig!

11 jaar geleden

oh, beetje druk zie ik, maar wel de moeite waard om te lezen!

11 jaar geleden

Vond dit op een site, misschien leuk om te lezen! Ik kan mezelf wel bij een aantal dingen terugvinden :) Je lacht er wel om, kinderen zijn geweldig! 25. Je nieuwe accessoires bestaan uit snotjes, spugen en stukjes voedsel op je outfit. 24. Je kind gaat overgeven en je houdt je handen open om het op te vangen omdat je niet in de buurt bent van het toilet. Dan hou je hem vast, terwijl je spuug krijgt in je haar en dat is het minste van je zorgen. 23. Wanneer je boodschappen alleen doet wordt dat beschouwd als "Me tijd" 22. Je zachtjes een billen afveegt (en vergeet niet om niet te spoelen!) Tijdens een zakelijk gesprek. 21. Je zes jaar oude dochter heeft meer schoenen en een leuker garderobe dan jij. 20. Je pakt iemand anders snot en het is geen big deal. 19. Je vindt het eigenlijk leuk om een mini-busje te sturen. 18. Wanneer je meer dan een miljoen dingen weten te reinigen met Babydoekjes! 17. Wanneer je de behoefte hebt om een fles plakken en in de mond van iedereen die overstuur is, in te proppen. 16. Je draagt menselijke tanden in je tas. 15. Je hebt hen net in bed gedwongen en je hebt genoeg gehad, dan een uur later ben je aan het huilen bij hun baby foto's. 14. "Wat voor soort poep was het?" geldt als stimulerende gesprek. 12. Als je lekker naar de Mickey Mouse liedjes zit te luisteren tijdens het rijden en realiseer je dat je de kleine bij de dagopvang zit. 11. Wanneer je extra ondergoed en leggings hebt en een nood fruithapjes verstopt in je tas en dashboardkastje elke keer! 10. Je kan 6 verschillende dingen op hetzelfde moment doen. 9. Je hoort een kind helemaal gek worden in het openbaar en zodra je het ziet is niet van jouw…even zuchten. 8. Je loopt van het huis, beseft dat er poep op je shirt zit, en je schrapt het af met je nagel in plaats van naar binnen gaan om van kleding te veranderen. 7. Als je hoort van iemand anders pasgeboren baby denk je 'awww, ik wou dat ik haar kon vasthouden "in plaats van" OMG Laat het stoppen! " 6. Je hebt meer kans om kaasstengels, luiers en yoghurt te vinden in je tas dan een spiegel. 5. Je loopt de helft van de dag met een "smily!" sticker in je haar en niemand zegt iets. 2. Je eet een koekje van de vloer en denkt niet twee keer over na. En je hoeft niet eens rond te kijken om te zien of iemand is kijken. 1. Het laatste wat je doet op vakantie is ontspannen.

12 jaar geleden

@lobkehaas: ja hij verdient zeker punten voor het proberen :-)