Snap
  • Mama
  • nestdrang
  • keuken
  • Klussen
  • verbouwing

Mini verbouwing door nesteldrang

Oh jee! Ik heb het te pakken! Nesteldrang it is!

Afgelopen zomer zijn wij gestart met wat kleine aanpassingen in huis. Likje verf hier en daar, een ander tafeltje, nieuwe plant en de keukenkastjes overgespoten.

Ik had bedacht dat de keuken opnieuw getegeld kon worden, de bovenkastjes eraf moesten en er mooie planken aan de wand moesten. Alleen… we waren een beetje moe. Een beetje klusmoe. Dit klusje kon best even wachten.

Maar nu ik 24 weken zwanger ben begint het te kriebelen. En niet alleen de zwangerschapsjeuk waar ik al weken last van heb, nee alles kriebelt!

Ik heb 3 keer met mijn groene ogen geknipperd en de man lief aangekeken, en hij is overstag! We zitten nu dus midden in een miniverbouwing van de keuken.

De bovenkastjes zijn eraf, er wordt druk getegeld en de plannen voor een wandrek zijn gesmeden! Als het allemaal wordt zoals ik in mijn hoofd heb wordt het zo ongelofelijk mooi! En tot die tijd zit ik op mijn zwangere kont vanachter mijn laptop nieuwe keuken accessoires te shoppen!

Ik zal snel de resultaten met jullie delen!